Cel mai important lucru intr-o campanie SEO in 2018 – Prezentare DWF la IMWorld 2017

Internet & Mobile World este cel mai mare eveniment de tehnologie din Romania. Organizat la Romexpo, evenimentul include mai multe zone de conferinta, dedicate celor mai hot subiecte din tehnologie dar si o zona expozitionala, in care vizitatorii pot incerca live cele mai recente tehnologii.

Intre speakeri s-au numarat reprezentanti ai unor corporatii precum Google, Ericsson, Microsoft, IBM, dar si persoane relevante pentru mediul online din Romania.

DWF a fost invitat si in acest an pe scena de Digital & e-Commerce, pentru o prezentare a celor mai recente trenduri in materie de SEO. Provocarea pe care am primit-o a fost insa de a condensa intregul material intr-o prezentare de numai 15 minute, dat fiind formatul ales de organizatori pentru acest tip de sesiuni.

Solicitarea organizatorilor a fost foarte clara si simpla: trebuie ca participantii sa afle pana la finalul prezentarii care este cel mai important lucru de stiut in materie de SEO, in anul 2018. Pentru ca ne plac insa provocarile, am acceptat.

Ne-am convins insa rapid ca nu putem dezvolta in timpul alocat temele importante din industrie, in special cu nuantarea si exemplele necesare, pentru ca participantii sa primeasca in mod real know-how de valoare. Discutii despre optimizarea SEO pentru mobile web prin tehnologia AMP, canonicalizare pagini, tratarea filtrelor in eCommerce, segmentarea traficului non-brand pentru o monitorizare corecta a campaniei SEO, sunt dificil de comprimat intr-un timp atat de scurt.

Am facut astfel un pas in spate, pentru o privire mai generala asupra intregului context. Din aceasta perspectiva a devenit insa clar ca daca esti nevoit sa alegi cel mai important lucru intr-o campanie SEO in 2018, acesta poate fi doar „modul in care iti alegi partenerul pentru campania SEO”. Prezentarea este disponibila integral pe SlideShare:

Linkuri utile, la care am facut referire in prezentare:

Imagini de la eveniment:

Ca de fiecare data, asteptam opiniile dvs. in comentarii. De asemenea, daca aveti la dispozitie 15 minute pentru a prezenta un singur cel mai imimportant lucru in SEO 2018, care ar fi acela?

Data articol: 5 octombrie 2017

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.