DWF \ Paid Media

Vinzi mai mult prin soluții bespoke de promovare online

De la strategie la implementare și optimizare, ne ocupăm de fiecare pas, pentru ca tu să te poți concentra pe creșterea afacerii tale. Campaniile de promovare online te ajută atât la creșterea nivelului de awareness al brandului tău. Atingi obiectivele de profitabilitate prin afișarea reclamelor în fața a milioane de utilizatori.

Strategii integrate
PPC & SEO

Soluții personalizate pentru particularitățile fiecărui business

Specialiști cu peste 5 ani experiență în promovare online

Experiență în promovarea a peste 500 de business-uri

Soluții aplicate pentru brand-ul tău

Descoperă mai jos toate modurile prin care te putem ajuta să-ți crești business-ul

Google Ads

Creștem vânzările, ROAS-ul și vizibilitatea prin intermediul campaniilor Google Ads, pentru ca business-ul tău să fie cât mai profitabil. De la cele mai creative anunțuri în rețeaua Search și până la viralizarea brand–ului tău pe YouTube, împreună transformăm orice business într-o poveste de succes.

Search

Fii mereu prezent pe motoarele de căutare! Alegem împreună cele mai importante cuvinte cheie pentru business-ul tău, analizăm trend-urile și creăm anunțuri care să reflecte imaginea brand-ului tău.

Display

Peste 90% din website-uri se regăsesc în inventarul rețelei Display din cadrul Google Ads. Pentru a avea o strategie digitală completă și complexă, te ajutăm să crești vizibilitatea brand-ului prin campanii dedicate de Display.

YouTube

1 din 3 utilizatori au afirmat că au cumpărat un produs pe care l-au descoperit dintr-un Video Ad pe YouTube. Campaniile YouTube au devenit o necesitate în strategiile digitale, ajutând brand-urile să își crească nivelul de awareness.

Performance Max

Profitabilitate și awareness sunt cuvintele care definesc campaniile de tip Performance Max. Cucerește utilizatorul, prezintă-i produsele sau serviciile brand-ului tău și oferă-i o experiență de cumpărare unică.

Remarketing

Fii alături de utilizatorii care ți-au vizitat website-ul, chiar dacă aceștia încă nu au realizat o conversie. Creăm strategii complexe de remarketing, care ne ajută să rămânem constant în mintea utilizatorilor.

Facebook Ads și Instagram Ads

Alături de Google, Facebook este cealaltă platforma obligatorie pentru 99% dintre business-urile din România. Fie că urmărești awareness-ul brandului, sau că tragi linie la final de lună și vrei să calculezi profitul, promovarea pe Facebook și Instagram îți va crește afacerea. Iar noi? Noi știm ce înseamnă promovare pe Facebook și Instagram, de la A la Z, de la cap la coadă, de la 0 la 100 și, cel mai important, de la investiție la profit.

Programmatic Ads

Formate unice și interactive, plasamente relevante și o plajă largă de utilizatori. Acestea sunt câteva dintre modalitățile prin care campaniile de tip Programmatic ajută brand-urile să crească.

Alte platforme

Creștem vânzările, ROAS-ul și vizibilitatea prin intermediul campaniilor Google Ads, pentru ca business-ul tău să fie cât mai profitabil. De la cele mai creative anunțuri în rețeaua Search și până la viralizarea brand–ului tău pe YouTube, împreună transformăm orice business într-o poveste de succes.

Pinterest Ads

97% dintre căutările pe Pinterest nu conțin nume de brand. Le oferim utilizatorilor ocazia să-ți cunoască produsele prin strategii orientate către performanță prin intermediul Pinterest Ads.

Bing Ads

Știm că lumea motoarelor de căutare e un monopol, dar există trafic și după Google. Mai mult, pe lângă faptul că vorbim de un trafic relevant, vorbim și de un trafic mult mai ieftin, datorită competiției reduse.

LinkedIn Ads

Te ajutăm să ajungi la oamenii potriviți pentru profilul business-ului tău prin strategii dedicate pe LinkedIn.

Snapchat Ads

Crează o poveste interactivă a brand-ului tău și intră în lumea Snapchat. Cu ajutorul celor mai iubite tipuri de anunțuri, produsele sau serviciile tale vor fi adorate de către utilizatori.

Twitter Ads

Te ajutăm să ajungi la publicul tău țintă și să transmiți povestea brand-ului tău mai departe prin strategii complexe pe Twitter.

AdColony Ads

Depășim barierele plasamentelor video prin intermediul campaniilor AdColony. Peste 2.1 milioane de utilizatori sunt pregătiți să interacționeze în cel mai inovativ mod cu brand-ul tău.

Waze Ads

Cu peste 10 mii de utilizatori activi zilnic doar în București, Waze Ads este un canal online extrem de important pentru orice business offline. Dă-ne un semn și hai să-ți punem business-ul pe hartă, pe bune!

Spotify Ads

De departe cel mai popular serviciu de music streaming din România, Spotify reprezintă o oportunitate de a ajunge rapid și ușor la o audiență gata să asculte și să te asculte. Tune in!

TikTok Ads

Puține platforme au avut creșteri atât de rapide ca TikTok. Am trecut de la “ce-i aia TikTok?” la peste 5 milioane de utilizatori lunari în România, care petrec în medie 70 de minute pe zi. Engagement-ul, awareness-ul și chiar profitabilitatea rapidă a reclamelor pe TikTok sună aproape prea frumos ca să fie adevărat. Dacă pentru tine e un vis frumos, pentru noi e doar o nouă zi la birou în care ajutăm business-uri ca al tău să se promoveze profitabil.

WeTransfer Ads

Un plasament premium pe care ți-l punem la dispoziție într-un instrument folosit de milioane de oameni la nivel global. Fie că e vorba de o lansare de produs sau pur și simplu vrei să faci puțin “zgomot” cu brand-ul tău, te putem ajuta să plasezi reclama ta și pe WeTransfer.

Yahoo Ads

În aceeași situație de outsider, Yahoo poate fi și este pentru multe business-uri o oportunitate de a genera trafic nou relevant pentru brand-urile lor, prin reclame amplasate atât în motorul de căutare, cât și în email sau în multele site-uri partenere Yahoo.

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.