DWF \ Servicii SEO

Generăm trafic
și venituri prin optimizarea site-ului tău

Avem grijă ca site-ul tău să fie în cea mai bună formă din punct de vedere tehnic și îl ducem pe primele poziții în Google. Îl îmbrăcăm în conținut de calitate și creștem rata de conversie prin atragerea de trafic organic. Strategiile personalizate create de specialiștii noștri cresc vizibilitatea și autoritatea site-ului și a brandului tău.

Te ajutăm să ajungi pe
primele poziții în Google

Te bazezi pe cea mai mare echipă SEO din România

Tehnici garantate, care au confirmat pe sute de site-uri

Pariem pe date din campanii de succes, nu facem presupuneri

dwf team

Ajungi în atenția mai multor utilizatori  și numele brandului tău va fi mai cunoscut

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

01

Cum vei lucra cu noi?

De-a lungul timpului, am învățat că performanța se realizează prin specializare. Astfel, la DWF avem câte un departament specializat care să răspundă tuturor cerințelor pe care tu, ca viitor client, le-ai putea avea.

Cere o întâlnire
lorem ipsum

Stabilim împreună obiectivele campaniei și planul de acțiune

Primul pas în colaborarea cu noi este setarea obiectivelor campaniei și a planului de acțiune. Împreună cu echipa de Sales, vei discuta despre nevoile și particularitățile proiectului tău, precum și despre rezultatele pe care dorești să le obții în urma implementării unei campanii SEO.

 

Vom folosi aceste informații pentru realizarea unei propuneri personalizate pentru campania ta, astfel încât să atingem rezultatele dorite.

Îți comunicăm eficient care e statusul campaniei

Menținerea comunicării dintre tine și specialiștii noștri

Odată stabilite obiectivele și planul de acțiune, vei comunica îndeaproape cu un specialist dedicat din echipa noastră de Customer Success. Acesta te va ajuta să înțelegi în ce stadiu se află campania SEO, care e statusul livrabilelor și va facilita comunicare dintre tine și experții noștri.

 

Raportare periodică a rezultatelor obținute

De asemenea, specialiștii noștri îți vor trimite rapoarte lunare cu privire la performanțele campaniei SEO și stadiul în care ne aflăm cu implementarea recomandărilor propuse.

practici seo

Ne asigurăm că site-ul tău respectă cele mai bune practici SEO

Analiza și auditarea site-ului

Realizarea unei campanii SEO performante pornește întotdeauna de la analiza datelor existente și identificarea situației actuale. Astfel, ne vom ocupa de auditarea site-ului tău, proces în cadrul căruia vom verifica peste 100 de elemente SEO ce pot contribui la îmbunătățirea vizibilității acestuia. În urma auditării, vom obține o listă cu oportunitățile de dezvoltare identificate, pe care le vom planifica de-a lungul campaniei SEO în funcție de impactul pe care acestea îl pot avea și gradul de dificultate din punct de vedere al implementării.

 

Realizarea analizei de cuvinte cheie

Tot în această etapă, vom realiza și analiza de cuvinte cheie, care are drept scop identificarea celor mai populare căutări ale utilizatorilor. Astfel, vom avea o imagine clară a potențialului de trafic pe care îl putem atrage și vom identifica noi oportunități

 

Recomandarea de soluții și implementarea lor

Fie că e vorba de optimizarea site-ului on-page sau off-page, echipa noastră de specialiști SEO va veni cu recomandări optime, astfel încât să ne asigurăm că proiectul tău respectă cele mai bune practici SEO, iar utilizatorii au o experiență plăcută.

man looking for notice

Îți livrăm o strategie de conținut personalizată nevoilor proiectului tău (Strategy)

Research & analiză

Pentru că fiecare blog este unic, aplicăm soluții personalizate de analiză și stabilire a strategiei. Astfel, începem cu un audit al conținutului existent, ca să știm unde și cum să acționăm. Tot în această etapă, vom analiza și modul în care se poziționează competiția, care sunt cuvintele cheie informaționale pe care aceștia atrag trafic și care sunt cele mai populare articole publicate.

 

Elaborarea strategiei de content

În urma analizei, vom obține informații legate de nivelul la care ne aflăm în momentul respectiv în raport cu competitorii direcți și care sunt principalele subiecte pe care le putem aborda pe blog, astfel încât să creștem numărul de vizite organice. Vom utiliza aceste informații pentru a construi un plan de acțiune pe 12 luni, personalizat pentru business-ul tău.

 

Redactare briefuri pentru articole

După ce strategia de conținut a fost propusă, urmează redactarea briefurilor. Pentru a ne asigura că totul merge în direcția propusă, am introdus acest pas care are drept scop asigurarea calității materialelor livrate. Fie că este vorba de redactarea de noi articole, optimizarea celor existente sau a paginilor tranzacționale, specialiștii noștri îți vor propune o structură care să te ajute să rankezi mai bine.

redactare si livrare continut

Redactăm și livrăm conținut care va întări autoritatea site-ului tău (Delivery)

Documentare meticuloasă cu privire la temele articolelor publicate pe site-ul tău sau publicații partenere

După cum am menționat mai sus, o campanie SEO performantă pornește întotdeauna de la analiza de date. Același lucru este valabil și în cazul redactării conținutului, specialiștii noștri SEO realizând o documentare meticuloasă, astfel încât să ne asigurăm că răspundem nevoilor utilizatorilor tăi, în timp ce păstrăm vocea brandului.

 

Redactarea de articole SEO adaptate nevoilor business-ului tău

Când vine vorba de articole, avem o abordare de tip user-first. Astfel, redactăm articole care răspund nevoilor și întrebărilor utilizatorilor tăi, asigurându-ne că acestea respectă cele mai bune practici SEO. Fie că ai nevoie de redactarea de articole noi pentru blogul tău, optimizarea articolelor deja existente sau redactarea materialelor pentru native-advertising, specialiștii noștri în conținut SEO sunt pregătiți să livreze materiale pe măsura așteptărilor tale.

cresterea autoritatii site-ului

Creștem autoritatea site-ului tău prin intermediul strategiilor de link-building

Putem crea profiluri sănătoase de linkuri third-party datorită parteneriatelor cu cei mai de încredere publisheri. Avem acces atât la cele mai mari trusturi de presă autohtone, cât și la cele din Europa Centrală și de Sud-Est.

 

02

După ce ne ghidăm

Meriți servicii SEO de calitate, iar noi avem SEO în ADN. Dezvoltăm fiecare strategie SEO pornind fix de la obiectivele tale de business.

Cere o întâlnire

Public țintă

Avem o abordare user-first, astfel încât să răspundem nevoilor clienților tăi, menținând cele mai ridicate standarde de calitate și respectând cele mai bune practici SEO.

Categorii de produse

Ținem cont de categoriile de produse din magazinul tău online și planificăm strategia în funcție de acestea.

Sezonalitate

Redactăm atât materiale evergreen, care aduc trafic constant pe site, cât și articole ce atrag trafic într-o anumită perioadă din an, precum vara sau sărbătorile de iarnă.

Trenduri din piață

Analizăm constant trendurile din piață și adaptăm strategia astfel încât site-ul tău să țină pasul cu cele mai recente schimbări.

Evoluția zonei digitale

Specialiștii noștri au experiența necesară pentru a identifica direcția în care zona digitală evoluează și aliniază strategia în funcție de aceasta.

03

De ce ai nevoie de SEO?

Noi suntem pregătiți să-ți ducem  site-ul afacerii pe primele locuri în căutările Google. Tu ești pregătit să-ți duci afacerea și mai departe decât ai visat până acum? 

Cere o întâlnire
ppc

Creșterea vizibilității site-ului și a brandului

O strategie SEO personalizată pentru business-ul tău și corect implementată va duce la creșterea vizibilității site-ului și a brand awareness-ului.

 

Creșterea autorității

Link building-ul de calitate, redactarea și publicarea de materiale relevante, auditul amănunțit al site-ului, identificarea și eliminarea linkurilor rele, optimizarea structurii site-ului și a experienței utilizatorilor, împreună cu optimizarea linkurilor interne vor ajuta la creșterea autorității.

Happy businessman

Atragerea de trafic organic

Strategia SEO concepută și implementată de specialiștii noștri contribuie la atragerea de trafic organic prin urcarea paginilor site-ului tău pe primele poziții în Google.

 

Extinderea publicului și fidelizarea publicului existent

Tehnicile SEO folosite de experții noștri te ajută să fii prezent acolo unde publicul tău țintă este, ceea ce te ajută să ajungi la mai mulți potențiali clienți. În plus, o analiză SEO corect realizată îți va arăta ce își dorește publicul tău, reușind astfel să faci pașii necesari pentru fidelizarea clienților existenți.

 

Creșterea ratei de conversie

Prin integrarea optimizării experienței utilizatorilor în strategiile noastre SEO, reușim să reținem utilizatorii pe site pentru mai mult timp, ceea ce duce la creșterea ratei de conversie.

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.