Digital Workforce
Agentie Digitala specializata in Crowdsourcing, SEO si Reputation Management
VIno sa ne cunoastem!
Echipa Digital Workforce – Vino sa ne cunoastem!
Echipa Digital Workforce – Vino sa ne cunoastem!
2012

Am dezvoltat prima platforma de crowdsourcing din Romania. Ajungand astazi la peste 200.000 de oameni si la un sistem tehnologic avansat, platforma este solutia ideala daca ai un proiect care implica un volum mare de actiuni care nu pot fi automatizate. Prin sistemul de crowdsourcing, companiile beneficiaza de o solutie rapida, scalabila, si la costuri reduse pentru colectarea, curatarea si categorizarea datelor cu operatori umani.

2013

Astfel, a luat nastere agentia, care pune la dispozitia clientilor sai 2 solutii complete: cresterea vizibilitatii siteului prin SEO (Search Engine Optimization) si eliminarea rezultatelor negative din Google prin ORM (Online Reputation ManSEOagement). Elementul definitor al strategiilor nostre de optimizare este accentul pe Brand, adica elemente care pozitioneaza un site in "ochii" Google drept Brand.


2014

Imbunatatind permanent procesele de lucru, pentru eficientizarea activitatilor si atingerea rezultatelor, am realizat parteneriate cu grupuri de media precum Adevarul Holding, Ringier, Intact si am integrat furnizori premium pentru serviciile de copywriting. Reusim astfel sa producem continut specializat, de calitate si sa-l publicam in Reteaua de parteneri media DWF, in benecificul clientilor nostrii.

2015

Am depasit numarul de 2.000 proiecte de crowdsourcing realizate, in care le-am oferit clientilor nostri cea mai pretioasa resursa: timpul. Ca mod de lucru, un proiect este fragmentat in zeci de actiuni la care lucreaza mai multi oameni simultan. Reusinm prin aceasta tehnologie sa finalizam proiecte considerate imposibil de realizat, intr-un tip record si asigurand in acelasi timp calitatea rezultatelor.

Sorin Draghici
Managing Partner & New Business Development
Mihai Vinatoru
Managing Partner & Head of SEO
Adrian Duta
Senior SEO Specialist & Outreach Coordonator
Miruna Andreiescu
Content Marketing
Dragos Dragoi
Senior SEO Specialist
Paul Bondar
Senior SEO Specialist
Ana Nicoara
SEO Account Manager
Carmen Herisanu
SEO Account Manager
Madalina Bătrînca
Senior Copywriter
Stefan Manea
ORM Specialist
Alexandru Motoi
Account Manager
Florina Ochiuz
Content Marketing
Cariere DWF - Joburi in Online
Doresti o cariera de specialist SEO, copywriter sau un job in Social Media?
Stim ca inceputul in orice cariera poate sa fie dificil, mai ales cand vorbim despre domenii care nu se studiaza in sistemul de invatamant din Romania. La DWF credem in dezvoltarea profesionala continua si ne place sa impartasim din experienta acumulata. In acest moment avem dechise pozitii pentru joburi de specialist SEO, copywiter, specialist Social Media, reprezentat vanzari si altele. Daca ai deja experienta pe una din aceste activitati si vrei sa vezi ce putem sa-ti oferim, vino sa ne cunoastem. Trimite CV-ul tau pe mihai@dwf.ro!
Specialist SEO

Acest job presupune realizarea si implementarea unei strategii eficiente de SEO, dar si identificarea problemelor tehnice pe care un site le are din acest punct de vedere. Daca notiunile din acest articol iti sunt cunoascute, suna-ne pentru un interviu. Pentru incepatori oferim anual un numar limitat de stagii de Internship SEO.

Copywriter SEO

Poti incepe ca Junior Copywriter sau Senior Copywriter SEO in echipa noastra. Vei invata cum sa scrii astfel incat textele tale sa apara cat mai sus in Google si sa fie citite de cat mai multi oameni. Articole scrise de tine se vor publica in ziare precum Evenimentul Zilei sau Adevarul.

Specialist Social Media

Iti place sa comunici pe Facebook, sa te implici in discutii pe Twitter si sa postezi continut pe Instagram? Un specialist Social Media face zilnic aceste lucruri pentru clientii sai. Iti putem garanta ca la DWF o sa descoperi o multime de optiuni in fiecare dintre aceste retele sociale si vei intelege cum sa folosesti in beneficiul tau oportunitatile oferite de fiecare dintre ele.

Account Manager

Account-ul este cea mai importanta persoana in agentia noastra! Este persoana capabila sa "traduca" observatiile tehnice ale specialistilor SEO in cuvinte usor de inteles pentru client. De asemenea, account-ul este cel care intelege nevoie de business a clientului si seteaza obiectivele pentru echipa tehnica.

Reprezentant Vanzari

Ne mandrim cu o rata de succes de 80% in pich-urile de vanzare! Dincolo de calitatea serviciilor (pe care orice agentie o poate declara), atingem acest nivel si datorita instrumentelor avansate pe care le punem la dispozitia agentilor nostri de vanzari. Prin acestea, ei pot intelege un business si pot estima dificultatea atingerii obiectivului dorit de client. Implicit, acesta primeste o propunere corecta si un cost argumentat.

Programator PHP Senior

Esti foarte bun in PHP si baze de date? Crezi ca poti scala eficient o aplicatie globala? Daca raspunsul la aceste doua intrebari este afirmativ, vino sa ne cunoastem! Vei avea sansa de a lucra intr-un proiect unic in Romania.


Digital Workforce SRL


Bulevardul Națiunile Unite, Nr. 4, et. 3, Ap. A3
050122, Bucuresti, Romania Recom: J40/4884/2013
Cod fiscal: RO31503606
Cont: RO10BTRLRONCRT0209994001
Banca: Banca Transilvania

Secretariat: +40 21.795.2358

Sorin Draghici (Vanzari):
- tel: +40 762.693.872
- e-mail: sorin@dwf.ro

Mihai Vinatoru (Tehnic):
- tel: +40 762.611.611
- e-mail: mihai@dwf.ro

Vino sa ne cunoastem: