DWF Christmas Party – bucuria de a fi împreună

DWF Christmas Party

2022 a fost un an spectaculos, în care am crescut și am încercat lucruri noi, cu optimism și optimizări. Iar în decembrie ne-am adunat din toate colțurile țării, peste 200 de oameni, colegi și parteneri de business, să indexăm Sărbătorile de iarnă.

Am petrecut #aici, cu voie bună

#aici

Chiar așa s-a numit locatia unde am petrecut: #aici. Ca să știe lumea unde să vină, pentru party! Gazdele noastre din centrul Bucureștiului au fost la înălțime, le mulțumim pentru ospitalitate. Mai venim!

Lorena și Sorin – gazdele serii

Lorena și Sorin

Seara a început în forță, cu prezentările făcute de Lorena și Sorin, gazdele noastre simpatice, adevărați party starters, cu umor și aplomb.

Speech-uri inspiraționale, planuri pentru 2023 – DWF in action

Au urmat speechurile motivaționale din partea lui Mihai și a lui Eugen: cum a fost pentru noi anul 2022, ce ne propunem pentru 2023 și pe mai departe. Au prezentat detalii despre schimbările prin care am trecut și planurile care să consolideze abordarea omnichannel pe care ne-am asumat-o.

Mihai Vînătoru - Chief Executive Officer DWF

Mihai Vînătoru – Chief Executive Officer DWF

Eugen Predescu - Paid Media Director

Eugen Predescu – Paid Media Director

Ne-au fost alături colaboratori mai vechi și mai noi, oameni care cred în DWF și ne sprijină în proiectele noastre de employer branding, marketing digital, dezvoltare organizațională.

Andrei Radu - fondatorul GPeC

Andrei Radu – fondatorul GPeC – este un partener alături de care am crescut în ultimii ani, prin proiecte complexe și participarea ca speakeri la evenimente de ecommerce, branding, antreprenoriat digital.

Mugurel Stan

Mugurel Stan – omul care antrenează echipa de Leadership a DWF – ne-a prezentat viziunea proprie asupra colaborării cu o agenție de marketing digital, care dincolo de cifre și conversii, înseamnă echipe, oameni, cariere, vocații, autenticitate.

Valentin Radu - CEO & Founder al Omniconvert

Valentin Radu – CEO & Founder al Omniconvert, antreprenor cu peste 16 ani de experiență în tehnologie și marketing online, a povestit cu umor despre oportunități și obstacole în domeniul digital.

Cum a fost 2022 în 3 cuvinte?

Toțo participanții au accesat platforma online de vot și au scris în 3 cuvinte cum a fost anul 2022 pentru fiecare dintre ei, pe plan profesional și personal. Rezultatele le vedeți în continuare.

platforma online de vot -  Cum a fost 2022 în 3 cuvinte

Putem spune că a fost un an provocator, challenging, minunat…bombă!

Cum a fost 2022 în 3 cuvinte

S-au strâns multe impresii, ce se doreau împărtășite, descrise, explicate. Și ce prilej putea fi mai bun decât o petrecere, unde să ne adunăm și să povestim toate pe care le-am creat, dezvoltat, implementat?

Doar că n-a fost un simplu party de firmă, cum se obișnuiește în decembrie, luna evenimentelor corporate lângă brad. Pe lângă all in one marketing services, am adus all in one și bucuria de a fi împreună, in real life, cu veselie și surprize.

Tombolă cu premii

Tombolă cu premii

O parte dintre clienții noștri au oferit premii în valoare de peste 15.000 lei, în vouchere de cumpărături pe platformele lor, bilete la conferințe și cursuri specializate. Ne-au fost aproape:

DR.Max
DY Fashion
pet pal
HDV
GPeC
Wine Deals
Edu Class
Lensa
Pandora
farmec
F64

care ne-au oferit premii consistente pentru o tombolă de Crăciun așa cum ne-am dorit-o cu toții: veselă și îmbelșugată. Le mulțumim pentru sprijin, continuăm împreună și-n 2023! Bucuria cu care au răspuns invitației noastre ne arată că le suntem simpatici și la dans, nu doar la Analytics…
Iată câteva imagini de la extragere și bucuria norocoșilor câștigători:

Alice Militaru
castigatoarea tombolei
castigatorii tombolei
castigatorul tombolei

Distracție cu muzică bună

Dan Deneș

C-a venit vorba de dans: cu Dan Deneș la platane, ne-am distrat până târziu în noapte: un party cu super vibe, ritm, veselie și oameni care se simt bine împreună. Iar Cosmin de la Selfie Star 360 ne-a adus bucuria unor amintiri animate, prin videobooth 360, pentru videoclipuri personalizate, în care am devenit, pe rând, vedetele serii.

grup de fete
ringul de dans
Eliza Ciobanu,  Renata Visan, Cristina Ghenea si Daniela Cocioaba
petrecere de Craciun DWF
intrare petrecere de craciun DWF

Vinuri de la Domeniile Davidescu

Iar pentru că nimic nu-i întâmplător în digital marketing, am avut grijă și de domenii. Nu ale site-urilor, pe acelea le îmbunătățim zi de zi, ci de Domeniile Davidescu! Prietenii noștri de la renumita cramă moldovenească ne-au fost alături și le mulțumim pentru vinurile fine pe care le-au oferit petrecăreților.

sticle de vin - Domeniile Davidescu
sticle de vin la rece

Merry Christmas and a Happy New Year! Va fi un New Year special: în 2023 se împlinesc 10 ani de la crearea DWF. Până la party-ul aniversar de la anul, vom continua să creștem portofoliul de clienți și să multiplicăm beneficiile pentru business-uri și branduri ce aleg DWF ca partener în dezvoltarea proiectelor de marketing digital.

Vă așteptăm alături de DWF, de la share data și share location, până la acel share emotion prin care celebrăm bucuria de a fi împreună!

Data articol: 27 decembrie 2022

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.