DWF \ Cariere

Echipa noastră: +100 experți în digital marketing

La DWF am crescut de la an la an, de la o echipă mică la început, am ajuns peste 9 ani la peste 100 de colegi. Ne-am adaptat sistemul de management al oamenilor și poloticile de lucru continuu odată cu provocările sociale și economice. Suntem în continuă evoluție alături de fiecare om al echipei noastre. Ne propunem să multiplicăm talentele fiecăruia și să oferim posibilități reale de dezvoltare profesională.

lorena seo dwf

Credem în multiplicarea talentelor și a potențialului fiecăruia

We Multiply Talents

Oamenii alături de care lucrăm nu sunt doar colegi alături de care creștem compania. Sunt talente pe care le căutăm și le dezvoltăm. Creștem împreună și nu doar adăugăm noi sklill-uri sau o nouă experiență. Ne-am propus să multiplicăm exponențial skill-urile fiecăruia, experiența și cunoștințele prin sesiuni de workshop-uri, training-uri externe și interne și un plan de cariere potrivit fiecăruia.

Un mediu de lucru deschis pentru oricine și pentru orice oportunitate

work life balance

Work & Life Balance. Pe bune

95% dintre noi lucrează remote

La DWF luăm foarte în serios importanța echilibrului între viața în companie și timpul liber al fiecăruia. Între nevoia de relaxare, timpul necesar care trebuie petrecut cu familia, cu prietenii și timpul utilizat pentru îndeplinirea taskurilor zilnice. La DWF ai oportunitatea de a lucra de acasă, de la birou sau de pe o plajă cât mai îndepărtată! WFH și WFA sunt principii pe care le promovăm în relația cu toți colegii noștri

femeie la microfon

Diversitate & Incluziune

63% dintre colegii noștri sunt femei

Credem cu adevărat în oportunități de carieră, financiare și de drepturi pentru orice gen. Indiferent că suntem femei sau bărbați, avem aceleași responsabiltăți în companie. Promovăm echitate în posibiltățile de evoluțiepe scara ierarhică, în remunerație și în respect reciproc, indiferent de gen. Orice profesionist este bine-venit în echipa noastră indiferent de rasă, etnie, identitate sexuală, viziune socio-politică. Credem în umanitate și punem accent doar pe abilitățile și potențialul de evoluție al fiecărei persoane.

persoana la pompa de alimentare

Oportunități de carieră. Reale

Luăm în serios oportunitățile de dezvoltareîn carieră, la DWF. Construim un plan de carieră împreună cu fiecare coleg care își dorește acest lucru. Creăm oportunități de creștere egale, cu recompense reale. Totul depinde doar de capabilitățile fiecăruia, de doirința de a evolua și de rezultatele care confirmă toate acestea.

Life at DWF

Life at DWF

Află chiar de la colegii din echipă cum e viața la DWF

Eleonora Simion

Eleonora Simion

Chief People Officer  

Vino în echipa DWF

Alătură-te celei mai mari echipe de digital marketing cu clienți mari, la nivel național și global, într-un mediu de lucru care te ajută să îți multiplici talentul și aptitudinile