Online Reputation Management

Rezultatele negative din Google iti afecteaza cariera sau business-ul?
Servicii de ORM si Personal Branding
Nu lasa crizele de PR sa se amplifice!
Prima pagina din Google nu trebuie sa fie
un zid al rusinii pentru brandul tau.

In fiecare zi, oamenii cauta sa afle informatii despre brandul tau. Rezultatele pe care le gasesc in prima pagina din Google sunt definitorii in alegerea lor de a lucra cu tine sau cu compania ta. Orice articol negativ pus la dispozitia cititorilor poate duce instant la pierderea unei colaborari, a unui contract, a unui loc de munca.

Trebuie sa stii ca aceste rezultate negative nu dispar de la sine. Ba mai mult, dupa principiul “vestile rele circula repede” la fel se intampla si cu motoarele de cautare. Pentru ca rezultatele negative starnesc rapid interesul, ele obtin o rata de vizualizare mai mare (CTR) iar Google le va pozitiona si cimenta cat mai sus.

warren
“Ai nevoie de 20 de ani sa iti construiesti o reputatie buna si doar de 5 minute sa o strici”
Warren Buffet
warren
“Trebuie sa faci multe fapte bune ca sa capeti o reputatie pe masura, insa cu o fapta rea o poti pierde.
Benjamin Franklin
Preia controlul reputatiei tale online!

Iata cum functioneaza o campanie de ORM
si Personal Branding

Eliminarea rezultatelor negative din prima pagina
In prima faza este necesara evaluarea situatiei actuale si stabilirea nivelului de afectare. Acesta este determinat de numarul rezultatelor negative, nivelul de autoritate al siteurilor precum si volumul de cautari de brand. In functie de specificul fiecarei situatii, realizam un plan eficient de eliminare a rezultatelor negative, cu ajutorul sistemului de crowdsourcing. Influentam algoritmul Google si depozitionam treptat rezultatele nedorite.
Crearea de continut nou reprezentativ
In paralel cu eforturile de depozitionare a rezultatelor negative cream continut nou, special optimizat pentru personal branding si ORM, pe care il distribuim in presa si in siteuri partenere cu o autoritate mare. Acest continut nou se va realiza in acord cu directiile de comunicare a brandului si cu valorile care te reprezinta cu adevarat.
Optimizarea si pozitionarea continutului nou
Continutul nou publicat are nevoie la randul sau de o strategie de optimizare pentru a fi vizibil in primele rezultate. De aceea, ne concentram pe urcarea noului continut in cautari la fel de mult cum ne concentram pe depozitionarea rezultatelor negative. Acest proces de Eliminare, Creare si Optimizare iti va oferi un nivel de control de 99% asupra brandului tau in Google si al reputatie online.

Cui se adreseaza serviciile de ORM si Personal Branding?

Medici - Aveti grija de sanatatea reputatiei dvs.
Daca esti medic, indiferent de specializarea pe care o ai, un lucru e sigur. Fiecare pacient cu acces la internet va face o cautare inainte sa ajunga in cabinetul tau de consultatie. Iar statisicile vorbesc de la sine : 80% din utilizatorii internet cauta informatii legate de sanatate in timp ce 20% din cautari sunt legate de furnizorii de servicii medicale (Pew Research). Ai grija de sanatatea reputatiei tale in Google, la fel cum ai grija de sanatatea pacientilor tai!
Avocati - Redobanditi increderea clientilor dvs.
Pentru ca este o meserie care porneste de la incredere si culmineaza cu experienta, brandul personal este lucrul cel mai de pret pe care il poate avea un avocat. Orice potential client va face o cautare in Google pentru a-si valida alegerile si pentru a se asigura ca nu va avea parte de surprize neplacute. La urma urmei, clientul isi pune efectiv viata in mainile avocatului sau. Si orice rezultat negativ, oricat de neinsemnat, poate avea un impact decisiv.
Manageri - Preluati controlul reputatiei dvs.
Un adevarat leader nu se ascunde in spatele echipei sau a companiei pe care o reprezinta. Insa orice expunere publica vine si cu asumarea unor riscuri. Cu siguranta un competitor, un fost angajat sau pur si simplu o persoana care iti vrea raul se poate exprima liber si usor pe internet. Acum ai puterea de a prelua controlul reputatiei tale, influentand rezultatele din Google.
Politicieni - Ce gasesc oamenii despre dvs. pe Internet?
Cand ati cautat ultima oara numele dvs. pe Google? Ati gasit doar informatii care va reprezinta? De cele mai multe ori, persoanele care activeaza pe scena politica sunt tinta unor atacuri denigratoare sau campanii de defaimare, in scopul distrugerii credibilitatii pe care o au in fata cetatenilor. Prin serviciile de Management al Reputatiei Online, asiguram eliminarea din primele pagini Google a site-urilor care contin acuzatii calomnioase.
Artisti - Recastigati-va imaginea de VIP.
Avand o aparitie de multe ori de invidiat, persoanele publice sunt expuse celor mai patimase comentarii. Nu este greu sa iti faci dusmani sau sa superi anumite persoane iar la randul lor nu le va fi greu sa scrie despre tine intr-o lumina negativa. Cu ajutorul solutiilor de online reputation management poti elimina rezultatele negative din Google, recastigandu-ti astfel imaginea de VIP.
Companii - Cresteti increderea clientilor in brandul companiei.
Indiferent de industrie si de marimea companiei, brandul acesteia trebuie sa reflecte incredere. Intreaga activitate a companiei poate avea de suferit de pe urma unui singur articol negativ. De la viitori parteneri si clienti care devin reticenti in a apela la produsele si serviciile tale pana la recutarea de talente care nu vor dori sa se alature unei companii cu probleme de reputatie. Activitatea de brand reputation management este mai importanta ca oricand.
De ce sa ne alegi pe noi
  • 1 Avem experienta dovedita in eliminarea rezultatelor negative din Google, cu zeci de campanii ORM si Brand Reputation de succes.
  • 2 Testam tot timpul noi tactici care sa tina cont de schimbarile de algoritmi de la Google.
  • 3 Avem parteneriate cu grupuri de media precum Adevarul Holding, Ringier sau Intact, pentru publicarea de articole si interviuri.
  • 4 Gestionam prima si cea mai mare platforma de crowdsourcing din Romania, ce ne permite simularea comportamentului utilizatorilor.

Hai sa ne cunoastem