Solutii de crowdsourcing

Cea mai mare platforma de crowdsourcing din Romania

200,250
Utilizatori

Cu o echipa in dezvoltare, de peste 200 000 de oameni, niciun proiect nu este prea mare pentru noi

4.000+
campanii crowdsourcing realizate
4.000.000
micro task-uri realizate
208 ani
de munca in ultimele 6 luni
CE ESTE CrowdSourcing SI CUM TE POATE AJUTA?
Crowdsourcing-ul este solutia ideala cand ai un proiect ce implica un volum mare de taskuri, care nu pot fi automatizate. Urmareste clipul alaturat pentru a intelege mai bine cum functioneaza sistemul.
Solutii
Colectare date
Adunam informatiile de care ai nevoie, de la adrese de email, date despre companii, conturi de social media, concepte cheie din materiale video si multe altele.
Curatare date
Verificam baze de date de dimensiuni mari, structuram informatiile, identificam corespondente si adaugam campuri noi pentru o acuratete sporita a datelor.
Categorizare
Aplicam criteriile tale de selectie a datelor pentru orice proiect, de la categorizarea produselor pentru un magazin online pana la selectarea utilizatorilor activi sau impartirea clientilor in functie de nisa, cifra de afaceri si alte criterii.
Analiza de sentiment
Identificam sentimentul negativ sau pozitiv fata de continutul digital referitor la un brand si analizam cauza care a determinat aceasta reactie.
Transcriere audio-video
Transformam rapid si eficient materialele audio sau video in continut scris. O solutie scalabila de mare acuratete, la costuri scazute.
Studii de piata
Cu o forta de peste 200 000 de oameni din segmente diferite, raspundem la intrebari esentiale pentru construirea unui profil de consumator, oferim feedback la diverse atribute ale brandului tau si verificam nivelul de usability a unui site sau aplicatie de mobil.
Avantajele prelucrarii datelor prin crowdsourcing:
 • 1
  Rapiditate
  Taskurile tale sunt rezolvate de mii de oameni ce lucreaza simultan, coordonati de sistemul nostru de crowdsourcing. Intr-o singura ora, proiectul dvs. poate avansa cu echivalentul mai multor luni de munca, daca la el ar fi lucrat o singura persoana.
 • 2
  Scalabilitate
  Ai la dispozitie o forta de munca ce se adapteaza nevoilor tale. Fie ca proiectul tau necesita 100 sau 1.000 de ore de munca, tehnologia noastra va livra rezultatul final in cel mai scurt timp.
 • 3
  Costuri reduse
  Platesti doar pentru rezultatul final si nu ai nevoie sa angajezi persoane noi in companie. Nu ai nevoie de o echipa tehnica interna pentru procesarea datelor prin crowdsourcing.
 • 4
  Asigurarea calitatii
  Raspunsurile oamenilor care lucreaza la proiectul tau trec printr-un sistem de asigurare a calitatii cu nivele multiple de validare, astfel incat sa primesti cele mai bune rezultate.

Vrei sa vezi cum poti utiliza crowdsourcingul in proiectele tale?

Obtine un audit gratuit!