Participare DWF la IMWorld 2015

Anul acesta participam pentru prima oara la IMWorld, cel mai important eveniment de digital marketing, solutii mobile si dezvoltare software din Romania. Alaturi de cele mai importante companii de tehnologie din Romania, agentia noastra este prezenta cu departamentele sale de Crowdsourcing, Search Engine Optimization si Online Reputation Management.

Evenimentul se desfasora in zilele de 7 si 8 octombrie, la Romexpo Bucuresti, in pavilionul central. Lista de speakerie ste impresionanta, incluzand reprezentanti ai celor mai influente companii de tehnologie din lume: Google, Microsoft, Samsung, IBM, Cisco, SAP, Mastercard, Telekom si altii. Acestia vor aborda teme de Digital Marketing, eCommerce, Enterprise Software si Development, atat din perspectiva globala, cat si la nivelul pietei locale.

Harta evenimentului, ce contine toti participantii de anul acest la IMWorld este in imaginea de mai jos. Intrarea se face prin zona din partea inferioara a imaginii, iar standul DWF este in zona centrala, pe partea dreapta:

harta-imworld

In cadrul evenimentului, colegul nostru Sorin Draghici (DWF Managing Partner & Online Sales Director) este invitat ca speaker in panelul „Performance Marketing: The magic mix for results”. Interventia sa este programata pentru ziua de 7 octombrie, pe Digital & E-commerce Stage, de la ora 17:15.

In acest moment, pretul pentru un bilet la IMWorld 2015, care include acces la seminariile de Marketing (Marketer Master Pass), este de 150 Euro, iar DWF acorda in mod gratuit 3 astfel de bilete. Pentru a castiga unul dintre ele si a participa la eveniment, este suficient sa lasati un comentariu la acest post sau sa descarcati unul dintre ebook-urile DWF (trebuie sa folositi o adresa de e-mail valida). Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail, in data de 6 octombrie.

Va asteptam la standul DWF din cadrul IMWorld!

Data articol: 1 octombrie 2015

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.