Gomag Virtual Summit 2018 – 3 zile de marketing si eCommerce cu sesiuni video online

Daca esti antreprenor, om de afaceri sau vrei ca in viitorul apropriat sa iti deschizi o afacere online, Gomag Virtual Summit poate fi sursa ta de inspiratie. Oameni de business cu experienta, specialisti de marketing, oameni de vanzari si consultanti se reunesc intr-un eveniment exclusiv online cu cele mai noi informatii practice din domeniu.

Sesiunile online incep in data de 25 septembrie si se incheie in 27 septembrie. Astfel, fiecare zi de summit aduce cate 7 prezentari cu informatii concrete care te vor ajuta sa iti cresti business-ul si sa atragi mai multi clienti.

Nu rata sesiunea despre SEO daca ai putin timp si buget limitat

In prima zi a evenimentului, Mihai Vinatoru (Co-Founder DWF) ne ofera cateva repere legate de prioritizarea eforturilor SEO, de optimizare a site-ului pentru motoarele de căutare. Sunt expuse strategii de evaluarea impactului recomandarilor SEO pentru un magazin online, astfel incat sa fie prioritizate actiunile cu cel mai bun impact SEO, dar cu cel mai redus efort de implementare.

Metodologia DWF, expusa in cadrul acestei prezentari, este folosita in prezent pentru prioritizarea activitatilor SEO in cele peste 120 de campanii de optimizare, gestionate de agentia noastra in prezent. Consideram ca o strategie SEO adaptata nevoilor de business specifice si implementarea acesteia in mod corect va atrage un numar mai mare de potentiali clienti pe site si maximizarea vanzarilor pe termen lung fara o investitie exorbitanta. Campaniile SEO sunt considerate eficiente si datorita rezultatelor obtinute inclusiv dupa incheierea campaniei.

Afla toate detaliile legate de costurile unui astfel de demers in atingerea obiectivelor tale de business din sesiunea live programata in 25 septembrie la Gomag Virtual Summit.

Inscrie-te aici pentru Gomag Virtual Summit 2018 si nu rata summit-ul care aduce cei peste 35 de speakeri in sesiuni live cu solutii de business inspirationale! Printre participanti, se numara Cosmin Daraban (CEO Gomag si organizatorul evenimentului), Valentin Radu (Omniconvert), Anabela Luca (AdLemonade), Rares Banescu (Retargeting BIZ), Dorin Boerescu (2Performant), Mircea Capatina (SmartBill), Eugen Potlog (UX Studio), Robert Katai (Instagramology), Marius Costin (PayU) si, din partea DWF, Mihai Vinatoru (Head of SEO & Co-Founder).

Accesul la video-uri si sesiunile live se face pe baza de inregistrare si este gratuit.

Data articol: 24 septembrie 2018

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.