DWF la LaserMaxx – Episodul 2: Lasere, cehi puși pe distracție și ploaia de foc a zeului Amon

Miercurea trecută le-am făcut o nouă vizită prietenilor de la LaserMaxx. Dacă acum o lună, n-a fost altceva decât un “PAC-PAC “ 100% românesc, în care s-a tras cu lasere din toate părțile ca într-o coproducție SF ardeleano-moldoveano-olteano-bucovineană, în episodul 2 au apărut doi invitați speciali: Eva și Martin, colegii noștri cehi de la EffectiX.  

 

nopy

 

De data asta, am fost mult mai aproape de sediu –  LaserMaxx Unirea – și cât de inspirați am fost pentru că am făcut asta! Nu pentru că nu ne-a plăcut la nebunie distracția de la LaserMaxx AFI Cotroceni (despre care Roxana a povestit pe larg aici), ci pentru că am descoperit acum o hartă nouă la Laser Tag și o altă poveste la Escape Room. Să se fi lăsat oare cu o tonă de distracție? Voi ce credeți? Așa că ne auzim la final pentru concluzii:

 

#Cehii și românii pot vorbi aceeași limbă (și nu neapărat engleza)

 

Context: Vizita Evei și a lui Martin la DWF nu este deloc întâmplătoare. Să tot fie deja câțiva ani buni de când participăm la schimburi de experiență cu alte agenții SEO din regiune, pentru că altfel ar fi ca și cum am merge doar noi între noi la Laser Tag și Escape Room, mereu și mereu și mereu. 

 

dwf_andreea_sorin_eva_martin

 

Să nu vrei și tu să vezi cum se descurcă vecinii tăi cu update-urile Google? Să nu te intereseze chiar deloc modul în care abordează ei intern unele fluxuri de lucru? Chiar să ții doar pentru tine toată povestea cu noua cultură organizațională, la care ai lucrat atât de mult? Ai prins ideea. Ne întâlnim anual cu o mulțime de oameni faini din regiune, ziua vorbim de SEO, dar hai să ne și distrăm puțin după lăsarea serii.

 

Revenind la subiect: laser tag e un sport. Și ca orice alt sport din această lume, poate fi simplu de asimilat cu un soi de limbaj universal. Ce engleză? Ce Google Translate? Ce Margarete Nistor? Cine ar fi crezut că cehii și românii vorbesc atât de bine aceeași limbă, atunci când le dai pe mână 20 de minute, în cea mai tare rundă de Laser Tag pe care SEO-ul din partea asta a Europei a generat-o vreodată? 

 

#Escape Room la desert cu o poveste total diferită

 

Am repetat scenariul de la LaserMaxx AFI: după Laser Tag am intrat direct la Escape Room. Povestea de care te lovești aici este fix la polul opus celei din Cotroceni. RoboMaxx vs Zeul Amon. Roboți vs Totem Sacru. Tehnologie vs chestii spirituale, cu băștinași și ploi de foc. La bază, însă, este același mod de lucru: aveți 60 de minute la dispoziție pentru a găsi soluția prin care puteți ieși din spațiul în care sunteți captivi, având la îndemână doar indiciile din jur. 

 

Recunosc, prefer să alerg și să trag cu lasere vs răbdare și căutat de indicii, însă oameni și oameni pe lumea asta, corect? Și băieții de la LaserMaxx s-au prins de chestia asta cu diversitatea, pentru pun la bătaie activități pentru toata lumea. De la ăl mai energic, la ăl mai calculat.  

 

Mă întrebi dacă este și vreo cale de mijloc între “trage, trage, trage” și “caută ceva util în mormanul astă de indicii”? Absolut: biliard, air hockey, o zonă de jocuri Arcade fix ca în Stranger Things și multe alte distracții pentru cei mai cumpătați colegi din echipă. 

 

#În concluzie:

 

dwf_lasermaxx

 

Toată treaba cu revenirea noastră la LaserMaxx a decurs exact cum ne-am fi așteptat: distracția a fost la ea acasă, adică la doar câțiva pași de birou. Simplu de ajuns, simplu de înțeles regulile fiecărui joc, simplu de legat prietenii după program. Tot la fel de simplu este să faci o rezervare chiar acum, pentru o ieșire cu gașca ta (prieteni, colegi, colegi stranieri veniți în România cu speranțe mari), așa cum toate ar trebui să fie. Have fun! 

Data articol: 11 martie 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.