DWF & Denttaglio – Cea mai bună campanie SEO din Europa în domeniul medical

European Search Awards este cea mai importantă competiție de Search din Europa, care premiază cele mai bune agenții și campanii europene în domeniile SEO, PPC, Digital și Content Marketing. Competiția se organizează din anul 2012, iar juriul este format din experți mondiali din sectorul SEM. 

Anul acesta, am participat și noi la gala premiilor live, în transmisiune directă din Londra, de unde gazda show-ului, Andy Crane, a anunțaț câștigătorii domeniilor jurizate.

Suntem extrem de fericiți să anunțăm premiul câștigat de noi la categoria Best Use of Search – Health, cu campania Denttaglio! 

Premiul este cu atât mai important, cu cât categoria de sănătate este una dificil de optimizat. Google are o atenție foarte mare asupra tehnicilor SEO folosite în această categorie și orice campanie SEO trebuie să respecte niște reguli foarte stricte.

De ce ne bucură acest premiu atât de mult?

  • Este prima dată când participăm
  • Efortul depus de echipa noastră a fost validat de un grup internațional de specialiști SEO 
  • Reprezentăm România pe harta Europei
  • Expertiza noastră în domeniul medical își spune cuvântul
  • Această recunoaștere ne încurajează să continuăm dezvoltarea soluțiilor eficiente și inovatoare, pe care le-am adus și în campania Denttaglio, pliate pe toate modelele de business și pe obiectivele de marketing ale clienților noștri.

„Mulțumesc echipei DWF pentru efortul depus și partenerilor pentru încrederea cu care recomandă soluțiile noastre. Mulțumesc echipei Denttaglio pentru cooperarea de care a dat dovadă. Ne bucurăm că ați avut încredere și ați colaborat îndeaproape cu noi, implementând recomandările noastre.” – Sorin Drăghici, Managing Partner DWF 

Denttaglio a ales să pornească această călătorie online alături de noi, atingând performanța de a înregistra de la 0 la 17.000 de vizite organice pe lună, în mai puțin de un an.

Iată la ce alte categorii am fost nominalizați, adică în ce categorii am reușit să fim în top 10 cele mai bune campanii SEO, în articolul nostru de pe blog.

Felicitări câștigătorilor premiilor European Search Awards și tuturor participanților!

Data articol: 15 septembrie 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.