DWF a fost nominalizată pentru 3 premii European Search Awards

#DWF a fost nominalizată de trei ori în finala European Search Awards 2020!

Suntem mândri și onorați să-i anunțăm pe toți clienții, partenerii și prietenii noștri că am intrat pe lista scurtă a nominalizărilor European Search Awards cu nu mai puțin de trei campanii de succes. Este prima dată când DWF participă la o competiție de un asemenea prestigiu din industria marketingului online, ceea ce ne face să fim și mai entuziasmați de această reușită. 

Din 2012, în fiecare an, experții de talie mondială care fac parte din juriul ESA selectează doar cele mai bune și impresionante studii de caz și proiecte digitale. Anul acesta, juriul a decis: campaniile DWF pentru WhatFontis, Denttaglio și Carrefour merită să fie incluse pe lista finaliștilor, fiind considerate de jurați între cele mai bune astfel de campanii SEO din Europa.

#Cele trei categorii la care am fost nominalizați sunt: 

#MOST INNOVATIVE CAMPAIGN (SEO) 

La categoria „Cea mai inovatoare campanie SEO” am fost nominalizați pentru colaborarea cu WhatFontis – cel mai rapid și flexibil instrument de identificare a fonturilor din orice imagine. Cu ajutorul nostru, WhatFontis a căpătat vizibilitate online la nivel mondial.

#BEST USE OF SEARCH – HEALTH

Această nominalizare recompensează eforturile DWF de creștere a traficului organic pentru Denttaglio – o clinică stomatologică premium. Strategia SEO gândită și implementată de noi a crescut numărul de vizite din trafic organic de la 0 la 17k/lună în mai puțin de un an. 

#BEST LOCAL CAMPAIGN (SEO)

Cea de-a treia calificare în finala premiilor ESA 2020 este o recunoaștere a rezultatelor campaniei de Local SEO pentru Carrefour România si Carrefour Market.

„Este o mare onoare pentru noi să fim nominalizați de trei ori pentru recunoașterea rezultatelor DWF în campaniile SEO și a eforturilor neobosite care au dus la creșterea acestor proiecte”, a declarat Sorin Drăghici, managing partner la DWF. „Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul echipei noastre excepționale.”, a adaugat Draghici.

Dorim să felicităm și să urăm succes celorlalte agenții partenere din CEE Digital Aliance nominalizate: Traffic Builders | Digital Marketing Intelligence, Universem, INTREN, Peak Ace AG, Sleeping Giant Media, WebDigital – PPC Marketing Agency.

Iată lista scurtă a nominalizărilor la premiile European Search Awards 2020.

#Despre European Search Awards

European Search Awards 2020 celebrează cele mai bune rezultate din PPC, SEO și Content Marketing din toată Europa. Competiția atrage sute de înregistrări de la cele mai creative și inovatoare agenții din sectorul digital european. 

Ediția de anul acesta a evenimentului va avea loc pe 3 septembrie 2020, în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Parlamentului din București. 

#Despre DWF

DWF este o agenție de digital marketing prezentă pe piața din România din 2013. De-a lungul timpului a desfășurat campanii SEO integrate on-page și off-page pentru peste 650 de branduri (magazine online locale, magazine online regionale, marketplace-uri, publisheri, companii de servicii, site-uri de anunțuri și altele). 

În prezent, DWF oferă, prin cele 5 divizii ale sale (e-commerce, brands, leads, local și YouTube) soluții digitale eficiente și inovatoare brandurilor care vor să-și crească vizibilitatea în online. Echipa este formată din peste 30 de specialiști certificați în SEO și content marketing. 

DWF face parte din CEE Digital Alliance, o asociație de 16 agenții digitale independente care oferă servicii digitale în toată Europa Centrală și de Est, iar de 5 ani este membră în juriul Competiției Magazinelor Online GPeC.

Data articol: 22 aprilie 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.