Detalii si cod reducere pentru GPeC & GPeC SUMMIT, din partea DWF

Competiția GPeC și GPeC SUMMIT sunt evenimente de referință pentru eCommerce in România și nu numai, care nu mai au nevoie de nici o prezentare. Anul acesta, venim cu vești excepționale pentru magazinele online și pentru toți cei implicați în E-Commerce și Marketing Online, precum și cu DISCOUNT-URI speciale la evenimentele GPeC la care DWF este partener tradițional.

Competiția Magazinelor Online GPeC – 50 EUR discount la pachetele PREMIUM și PLATINUM

Recomandăm tuturor reprezentanților de magazine online să își înscrie website-urile în Competiția GPeC, iar noi vă oferim un DISCOUNT de 50 EUR pentru pachetele de înscriere PREMIUM și PLATINUM:

 • Pachet PREMIUM (2 bilete la GPeC SUMMIT incluse): 449 399 EUR + TVA
 • Pachet PLATINUM (3 bilete la GPeC SUMMIT incluse): 549 499 EUR + TVA

Acordați 1 minut și jumătate din timpul vostru pentru a urmări acest video care vă explică ce înseamnă Competiția GPeC și care sunt etapele prin care trece fiecare magazin online înscris. Dacă vă va trezi interesul (așa cum noi credem), găsiți detalii despre tot ce presupune Competiția pe website-ul GPeC. Pe scurt, cele mai importante beneficii pe care le primiți în urma acestei înscrieri, sunt următoarele:

 • Website-ul magazinului vostru online va fi evaluat timp de 5 luni prin peste 200 de criterii de către un juriu format din peste 25 de specialiști – unii dintre cei mai buni experți din piața românească de e-commerce.
 • Cele 200 de criterii de evaluare sunt esențiale pentru orice business online și verifică în detaliu toată prezența online a magazinului vostru: de la criterii de Usability (cât de ușor este de folosit site-ul vostru de către utilizatori), până la SEO, Securitate, Prezență pe Mobile, Social Media, Content Marketing, Aspecte Juridice, E-Mail Marketing și Calitatea Serviciilor Magazinului (care se verifică prin comenzi de Mystery Shopping!).
 • Raportul de evaluare rezultat este AMAZING din punct de vedere insights (și spunem asta în cunoștință de cauză după sute de ore petrecute jurizând magazinele înscrise în Competiția GPeC de-a lungul anilor, echipa DWF făcând parte din juriu).
 • Gândiți-vă că veți obține o radiografie absolută a site-ului vostru și veți ști pentru fiecare din cele 200+ criterii ce trebuie să remediați, în așa fel încât să creșteți rata de conversie și vânzările.
 • Mai mult, după ce primiți raportul, aveți ocazia să vă întâlniți face-2-face cu evaluatorii și să dezbateți timp de 2 ore fiecare punct din raport, primind consultanță avizată despre cum să vă creșteți afacerea.

Cum beneficiezi de DISCOUNT și care sunt pașii de înscriere în Competiția GPeC:

 • Pentru a participa în Competiția GPeC, trebuie să completezi formularul de înscriere de pe website-ul organizatorilor până cel târziu pe 16 Mai 2019, ora 23:59.
 • În câmpul de Observații din formular, introduceți codul GPeC#DWF#50EUR pentru a beneficia de discount-ul de 50 EUR din taxa de participare – atenție: discount-ul este valabil doar pentru pachetele de înscriere PREMIUM și PLATINUM.
 • Alegeți ca metodă de plată – plata prin transfer bancar. Dacă selectați plata cu cardul, nu veți beneficia de discount pentru că nu este definit codul de discount la plata prin card.

Asta e tot! Așteptați factura pe e-mail, o achitați și intrați în procesul de evaluare al Competiției GPeC care se desfășoară în perioada iunie – octombrie 2019. Etapele de desfășurare sunt prezentate detaliat pe website-ul GPeC aici

Încă un avantaj important: pe lângă participarea în Competiție, beneficiați și de acces gratuit la evenimentele GPeC SUMMIT 27 Mai 2019 și GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019 – cele mai importante evenimente de E-Commerce și Marketing Online din România, cu speakeri excepționali.

GPeC SUMMIT 27-28 Mai 2019 – prețuri cu 50 EUR reduse prin Oferta Early Bird

Dacă îți înscrii magazinul online în Competiția GPeC cu unul din pachetele PREMIUM sau PLATINUM, ai participarea inclusă la ziua de Conferință (27 Mai) din cadrul GPeC SUMMIT cu 2, respectiv 3 bilete, în funcție de pachetul ales.

Dacă nu dorești participarea în Competiția GPeC, dar vrei să participi la GPeC SUMMIT, ține cont că Oferta Early Bird care îți aduce reduceri de preț de minimum 50 EUR din taxa de înscriere, este valabilă doar până pe 16 Mai 2019, ora 23:59!

8 speakeri internaționali de excepție urcă pe scena GPeC pe 27 Mai, iar pe 28 Mai te așteaptă 5 sesiuni de Masterclass și 1 Curs Intensiv de E-Commerce și Marketing Online cu Raluca și Andrei Radu, precum și cu Mihai Vînătoru (DWF) – noi îți recomandăm să nu ratezi cel mai important eveniment de E-Commerce din CEE.

Agenda evenimentului a fost publicată pe website-ul GPeC, iar înscrierile cu preț redus se fac până pe 16 Mai, ora 23:59, completând formularul de înscriere online.  

Ne vedem la GPeC!

 

Data articol: 8 mai 2019

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.