A inceput prima etapa de jurizare pentru GPeC 2019

Pe 1 iulie, dimineata, a sosit cu o precize elvetiana, mesajul din partea lui Andrei Radu (CEO & Founder GPeC si Co-Founder TRUSTED.ro). Este acelasi mesaj pe care il primim la DWF de 4 ani, ca membrii in juriul GPeC pentru criteriile de SEO. Este mesajul prin care suntem anuntati ca a inceput prima etapa de jurizare in ceea ce inseamna cel mai mare eveniment de eCommerce din Romania si chiar din regiune.

Anul acesta s-au inscris peste 90+ de magazine online, la evaluarea carora vor lucra peste 20 de jurati, specialisti pe domenii de activitate precum user experience, mobile, design, legal, SEO si altele. Acestia vor analiza site-urile participante pe baza criteriilor de jurizare GPeC, vor nota observatii pentru fiecare criteriu si vor acorda punctaje conform unei metodologii clare.

Anul trecut am publicat un articol pe blogul DWF, cu observatii bazate pe cei 3 ani de participare in juriul GPeC, pe zona de SEO: Criteriile de jurizare SEO GPeC – Analiza DWF dupa 3 ani de participare in juriul GPeC. Desi criteriile importante au ramas neschimbate, semnalam faptul ca incepand cu editia 2019 a GPeC au fost introduse elemente noi, care sa ajute la o evaluare mai buna a site-urilor inscrise, din punct de vedere SEO. Astfel, s-a pus un accent mai mare pe zona de mobil si de viteza, precum si pe „basics”, adica acele lucruri care tin de elemente precum title, meta description, headlines etc.

Pe data de 18 iulie 2019 au loc Intalnirile Consultative GPeC, in Bucuresti. Scopul intalnirilor este de a dezbate asupra raportului de audit cu magazinele analizate, de a le explica notele si de a le oferi recomandari despre cum sa isi imbunatateasca magazinul online. Practic, pe 18 iulie, membrii juriului se intalnesc personal cu magazinele pe care le-au evaluat, pentru a discuta feedback-ul oferit si punctajele acordate. Astfel, cresc sansele ca observatiile sa fie corect intelese, iar magazinul sa ramana cu directii clare de imbunatatire, pentru etapa viitoare de jurizare.

Succes!

Data articol: 2 iulie 2019

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.