9 Joburi noi la DWF si planuri pentru viitor

echipa-dwf-web

Prin traditie, in cadrul DWF, sfarsitul de an este un moment in care privim cu atentie sporita spre viitor, ne setam obiectivele si strategia prin care le vom atinge. Anul acesta insa momentul a venit mai devreme, data fiind evolutia fantastica pe care compania a avut-o in 2016.

Iata cateva dintre lucrurile care ne fac sa spunem ca anul 2016 a fost fantastic:

 1. Am construit o super echipa de 12 profesionisti SEO, plecand de la 3 persoane;
 2. Ne-am extins biroul din Bld. Natiunile Unite pe inca un etaj;
 3. Lucram cu leaderi de piata din domenii precum turism, medical, finante, auto, fashion etc.
 4. DWF face parte din juriul GPeC, alaturi de specialisti de top din Romania;
 5. Speakeri DWF au fost invitati sa vorbeasca despre SEO la numeroase evenimente;
 6. Am dezvoltat proceduri SEO detaliate, bazata pe experienta acumulata;
 7. Am fost solicitati de agentii SEO din strainatate pentru schimb de experienta;
 8. Am reusit sa achizitionam acces la cele mai performante instrumente SEO din lume;
 9. etc.

Din experienta acumulata, stim ca singurul mod in care vom putea atinge obiectivele pe care ni le-am setat pentru 2017 este sa crestem echipa de profesionisti SEO DWF. 

Din 1 noiembrie dam startul celei mai mari campanii de recrutare de la o agentie SEO din Romania: punem la bataie 9 joburi noi in cadrul agentiei DWF!

Stim ca o sa fie dificil. Stim ca procesul nu este usor si efortul de a recruta si integra 9 colegi noi in echipa DWF este in sine un adevarat examen. Credem insa ca in Romania sunt foarte multe persoane entuziaste, care au motivatia necesara sa ni se alature.

Joburile disponibile in cadrul DWF:

Pentru viitorii colegi avem un plan de cariera pentru urmatorii 3 ani, un pachet salarial foarte atractiv si beneficii non-salariale. In plus, vor lucra intr-o echipa tanara, in cadrul careia vor putea sa invete foarte multe lucruri. Posturile pe care le punem la bataie sunt urmatoarele:

 • 2 posturi de Account Manager
 • 3 posturi de Junior SEO Specialist
 • 1 post de Senior SEO Specialist
 • 2 posturi de Copywriter SEO
 • 1 post de Asistent Manager

Daca stiti deja ce presupun aceste joburi si considerati ca aveti abilitatile potrivite, ne puteti trimite un e-mail pe adresele din asociate fiecarui job.

Iata insa cateva detalii despre fiecare job in parte:

2 x Account Manager in cadrul DWF

Ce face un Account Manager in cadrul DWF? Simplu spus, mentine relatie cu clientii agentiei. Practic, accountul este persoana de contact direct intre client si intreaga echipa DWF: specialisti SEO, specialisti ORM, copywriteri, programatori etc. Este un project manager pentru intreaga activitate, avand responsabilitatea ca actiunile din strategia stabilita sa fie implementate la timp.

Cea mai importanta activitate a unui Account este insa comunicarea cu clientul: acesta trebuie sa fie informat periodic de progresul campaniei, precum si de oportunitatile suplimentare pe care echipa le identifica. De asemenea, accountul trebuie sa aibe capacitatea de a intelege corect si complet feedback-ul clientului, pentru a-l putea ajuta.

Pe blogul DWF este publicat un articol dedicat acestui job, in care sunt prezentate mai in detaliu activitatile pe care le presupune acest post, precum si abilitatile pe care trebuie sa le detina o persoana, pentru a face performanta in echipa DWF. 

Crezi ca esti potrivit pentru acest job? 
Trimite CV-ul acum pe mihai@dwf.ro!


3 x Junior SEO Specialist DWF

Stim ca, in orice cariera, inceputul este cel mai dificil. La DWF credem insa ca totul se poate invata, daca o persoana isi doreste cu adevarat acest lucru si daca beneficiaza de indrumarea potrivita.

Ca Junior SEO Specialist in cadrul DWF aveti posibilitatea de a invata din experienta Seniorilor care lucreaza deja in agentie. Planul de cariera pe care il propunem va ofera toate conditiile necesare (acces la proceduri interne de lucru, instrumente SEO si experiza) pentru a evolua din punct de vedere profesional si a atinge nivelul de Senior SEO Specialist in 12 luni. 

Veti avea posibilitatea de a lucra in campanii SEO pentru branduri de top din Romania si de a participa la sedinte interne de stabilire a strategiei SEO pentru acestea. 

Crezi ca esti potrivit pentru acest job? 
Trimite CV-ul acum pe mihai@dwf.ro!


1 x Senior SEO Specialist DWF

Lucrati deja ca specialist intr-o agentie SEO, esti freelancer sau aveti o experienta in optimizarea pentru motoarele de cautare de cel putin 3 ani?

In cadrul DWF, acest job presupune realizarea si implementarea unei strategii eficiente de SEO, dar si identificarea problemelor tehnice pe care un site le are din acest punct de vedere. Trebuie sa cunoasteti foarte bine notiuni precum: crawling, control indexabilitate, structura interna de linkuri, distributie ancore, tipuri de redirectionari, parametrii avansati de cautare google etc. 

De asemea, este nevoie sa lucrati in mod eficient cu instrumente precum Google Search Console, Google Analytics, Majestic, Similar Web, Ahrefs, Screaming Frog etc. Cunostintele de Excel reprezinta un avantaj important.

Ce mai poate invata un Specialist SEO Senior in cadrul DWF? In primul rand, oferim posibilitatea de a lucra pe site-uri foarte vizibile din Romania sau aflate in industrii in care este nevoie de identificarea unor solutii SEO foarte ingenioase. Un alt lucru cu care ne mandrim este acela ca specialistii nostri au acces la cele mai performante instrumente SEO din lume.

Crezi ca esti potrivit pentru acest job? 
Trimite CV-ul acum pe mihai@dwf.ro!


2 x Copywriter SEO

In DWF credem ca SEO nu (mai) este (doar) despre cuvinte cheie si implementari tehnice! Credem ca atragerea de trafic organic relevant pe site este in primul rand conditionata de crearea de continut relevant, care sa raspunda unor probleme concrete ale oamenilor.

Departamentul de Content Marketing din cadrul DWF produce articole pentru blogurile clientilor nostri, pentru site-uri din reteaua de parteneri media DWF, pentru ziare cu audienta nationala, eBook-uri sau comunicate de presa. 

Daca va place sa scrieti pe teme diferite (inavatand totodata lucruri interesante din asta), aveti cunostinte de limba engleza (pentru a identifica surse de inspiratie) si doriti sa lucrati intr-un mediu placut, sunteti persoana potrivita pentru acest job. Pentru acest job, experienta anterioara in presa este un avantaj. 

Crezi ca esti potrivit pentru acest job? 
Trimite CV-ul acum pe mihai@dwf.ro!


1 x Asistent Manager DWF

Acest post ofera probabil cea mai completa imagine asupra tuturor proceselor din agentie. Persoana pe care o cautam va lucra in mod direct cu dl. Sorin Draghici, Managing Partner in cadrul DWF si coordonator al activitatii de New Business din agentie.

Pentru succes in acest job sunt esentiale abilitati excelente de comunicare, o fire analitica si ordonata, capabila sa coreleze rapid informatii si sa-si exprime in mod coerent ideile. Cunostintele de Excel reprezinta un avantaj. 

Crezi ca esti potrivit pentru acest job? 
Trimite CV-ul acum pe mihai@dwf.ro!


Unde si cu cine vei lucra in DWF?

Birou DWF este situat in centrul orasului, la 3 minute de Piata Unirii: Bld. Natiunile Unite, nr. 4 (Bloc Gemeni Center). Despre spatiul in care lucram, lasam cateva imagini sa vorbeasca in locul nostru (mai multe gasiti pe pagina noastra de Facebook):

sedinta-dwf-web

sedinta-dwf-content

departament-tehnic

departament-content

Doriti sa lucram impreuna? Asteptam CV-urile pe adresa de e-mail mihai@dwf.ro

Daca aveti o cunostinta pe care considerati ca ar putea sa o intereseze unul dintre joburile DWF, trimiteti-i acest link. O sa va multumeasca mai tarziu.

Data articol: 31 octombrie 2016

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.