Webinar Termene & DWF : Cum să aduci oamenii din online în locațiile tale offline?

Odată cu lumea, clienții tăi s-au schimbat. Suntem în plină criză și avem nevoie să ne adaptăm la noile obiceiuri de consum ale acestora, care între timp s-au mutat în online.

Vestea bună este că în curând economia se va reporni. Ușor, ușor urmează să ieșim din perioada stării de urgență, iar locațiile fizice (restaurantele, mall-urile etc) se vor redeschide.

Întrebarea care se pune acum este „Cum aduci oamenii din online în locațiile tale offline?”

Joi, 14 mai, de la ora 11:00, Adrian Dragomir, CEO Termene.ro îi are ca invitați speciali pe Sorin Drăghici și Mihai Vînătoru, Managing Partners la DWF, care ne vor răspunde la această întrebare, dar și la altele:

  • Cum câștigi jocul local în competiția cu brandurile globale sau naționale?
  • Cum poți diagnostica prezența ta locală? 
  • Ce ai de îmbunătățit pentru a rămâne în luptă?
  • Ce indicatori trebuie să urmărești pentru a te asigura că obții rezultatele așteptate?
  • De ce tehnologii te poți folosi pentru a câștiga jocul local?
  • Ce industrii pot beneficia de Local SEO?

Toate răspunsurile pe care le aștepți vor veni de la cei doi managing partners de la DWF, Sorin Drăghici și Mihai Vînătoru, invitații la webinarul Termene.

#Câteva cuvinte despre Sorin și Mihai 

Cei doi antreprenori au fondat în urma cu 7 ani agenția DWF, agenție digitală cu ADN de SEO ce a livrat strategii puternice pentru 650+ de branduri.

De 5 ani sunt membrii in juriul GpEC unde jurizeaza și punctează cat de bine stau din punct de vedere SEO magazinele online din România.

Agenția lor, DWF, este parte din CEE Digital Alliance, o alianță din care fac parte 16 agenții premiate din Europa Centrala și de Est.

Apropo de premii, recent DWF a fost nominalizată la 3 categorii în cadrul competiției European Search Awards, una din ele fiind chiar „Best Local SEO campaign” pentru clientul Carrefour cu 244 de locații.

Pregătește-te să primești cele mai bune insighturi de la cei doi profesioniști în marketingul digital. Sfaturile lor te vor ajuta să te menții în topul căutărilor locale Google și să aduci oamenii din online în locațiile tale fizice.

Eliberează-ți programul joi, 14 mai, la ora 11:00 și înscrie-te aici

 

Data articol: 12 mai 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.