Webinar #1:The Google Analytics 20’s Checklist Marea curățenie de primăvară în contul tău de Google Analytics

Liviu Taloi, cu o experiență de peste 15 ani în Data Insights & Analytics și Data Managing Director la DWF a demarat seria de webinarii despre setarea contului de Google Analytics. Veți descoperi un checklist cu 20 de pași esențiali în configurarea corectă contului de Google Analytics pentru o strategie eficientă de marketing digital.

Puteți viziona aici prima dintre cele trei prezentări realizate de Liviu, ca să aflați informații și detalii mai puțin știute din proiectele de date și să găsiți răspunsuri la întrebările voastre de business, printr-o setare adecvată a conturilor de GA. Aflați lucruri absolut necesare despre acest instrument de măsurare, aflat într-o dinamică accelerată, ce necesită atât adaptare continuă, cât și profunzime în interpretarea detaliilor.

Participanții la webinar au beneficiat și de evaluări one to one ale activității pe site-urile proprii. Aveți în continuare un review al temelor discutate, ca să navigați inteligent printre jaloanele GA-ului, mai ales în contextul tranziției de la GA3 (UA) la nou-venitul GA4, cea mai importantă schimbare în Google Analytics din ultimii 5 ani.

Dincolo de cifre și date, GA este despre proceduri și oameni

Webinarul abordează problemele ce apar în partea tehnică a configurării GA și subliniază importanța colectării corecte a datelor. Scopul este obținerea unor insight-uri relevante pentru perspectivele fiecărui business care comunică, vinde și evoluează în mediul online.
Astfel apare necesitatea de stabilire a unor proceduri de lucru specifice și de pregătire a oamenilor specializați în implementări de EE (Enhanced Ecommerce) și corecții prin GTM (Google Tag Manager), pentru reducerea erorilor tehnice.

Veți afla cum să verificați setările Google Analytics pentru identificarea acestor erori ce afectează acuratețea datelor, să faceți Site Search pentru rafinarea abordărilor de product management și să ajustați în timp real neconcordanțele din arhitectura de tagging, pentru a realiza o schemă de Enhanced Ecommerce business oriented, aliniată la strategia de management a firmei.

Eficiența online se construiește view by view, în offline

Consultați aici prezentarea de GA pentru ecommerce realizată de Liviu în primul webinar, ca să aflați cum să vă creșteți eficiența în online, cu acuratețe, tracking riguros și power custom insights.

Webinar #1:The Google Analytics 20’s Checklist from Liviu Taloi

 

Va fi un efort interdepartamental, în care analiza metricilor reprezintă primul pas dintr-un itinerar ce combină identificarea oportunităților, prioritizarea operațiunilor, realizarea efectivă a proceselor și o analiză KPI post acțiune, care să măsoare și să evalueze succesul din online, pentru a pune bazele unui nou ciclu, cu eficiență superioară.

Configurarea corectă a Google Analytics, dincolo de rigorile tehnice necesare pentru buna funcționare a serviciului ce generează rapoarte cu date de trafic web, reprezintă o resursă critică pentru strategia de marketing online a afacerii și pentru stabilirea priorităților de business pe termen scurt, mediu și lung.

Data articol: 18 aprilie 2022

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.