Model de Audit SEO magazin online

In cadrul Agentiei DWF auditam din punct de vedere SEO zeci de site-uri diferite in fiecare luna, o buna parte din ele fiind magazine online. Desi procesul este unul complex, cu persoane specializate pe diverse aspecte, am sintetizat in timp o metodologie de auditare, pe care incepand de astazi o punem la dispozitie in mod gratuit si transparent tuturor persoanelor interesate.

Acest model de Audit SEO ofera o imagine generala destul de completa cu privire la starea unui website din punct de vedere SEO si permite identificarea punctuala a celor mai importante probleme SEO specifice magazinelor online. Recomandam parcurgerea acestui material in paralel cu eBook-ul dedicat SEO pentru eCommerce, pe care il puteti descarca gratuit de pe site-ul DWF.

model-audit-seo-dwf

Pentru a descarca modelul de audit SEO DWF, adaugati adresa dvs. de e-mail in campul de mai jos si apasati butonul de download. In cateva secunde o sa primiti pe e-mail linkul de descarcare.

[contact-form-7 id=”4873″ title=”Download Model Audit SEO”]

In cadrul acestui model de audit SEO pentru magazine online sunt abordate aspecte de tin de:

  • Preliminarii analiza SEO (identificare status);
  • SEO Tehnic, la nivel On-Page;
  • Elemente SEO de Continut;
  • Profil de linkuri;
  • Mobile SEO.

Pentru fiecare sectiune sunt specificate in modelul de audit o serie de elemente concrete de verificat, precum si un punctaj care se aloca in functie de situatia constatata in site-ul analizat. Punctajul maxim care se poate atinge, conform grilei de evaluare SEO este de 100 de puncte.

Timpul estimat pentru realizarea acestui audit seo este de 2 ore, iar intre instrumentele la care este nevoie de acces pentru completarea lui se numara: Google Analytis, Google Search Console, Screaming Frog, Majestic si Ahrefs.

Site-ul tau cate puncte obtine conform acestei metodologii de auditare SEO pentru magazine online? Lasa raspunsul tau in comentarii.

Data articol: 23 iunie 2016

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.