Gomag MeetUp Bucuresti 2020 – 3 Motive pentru care sa participi

Primul eveniment eCommerce din 2020, Gomag MeetUp Bucuresti, este organizat anul acesta pe 12 februarie, de catre colegii nostri de la Gomag.

Vrei sa afli cum sa vinzi online in 2020?

Vrei o strategie multichannel care sa iti aduca rezultate performante din campaniile tale de marketing, inclusiv SEO?

Inscrie-te gratuit la Gomag MeetUp Bucuresti! Vei afla raspunsuri si idei noi de la 9 experti in marketing si eCommerce, printre care se numara si colegul nostru, Sorin Draghici, Managing Partner la DWF.

Evenimentul are loc pe 12 februarie, de la ora 16:00, pana la 21:00, in locatia Crystal Palace Ballrooms.

Suna bine?
Uite, sa fie treaba-treaba, ti-am pregatit 3 motive pentru care sa intri chiar acum pe pagina evenimentului si sa te inscrii.

1. Ai acces la 9 oameni de afaceri si marketing
Fiecare eveniment de marketing sau eCommerce vine la pachet cu oportunitati in plus… fata, de exemplu, de citirea unei carti, a unui articol sau vizionarea unui video. Interactiunile directe cu specialisti si oameni care au experienta in domeniul de care esti interesat raman cu tine mai mult timp si esti mai motivat sa le pui informatiile in practica. De ce? Ei bine, poate din cauza interactiunii umane, care da mai multa incredere.

La Gomag MeetUp Bucuresti te vei intalni cu 9 astfel de oameni de la care sa inveti, si carora sa le adresezi intrebari legate de business-ul tau.
Pe scena vor prezenta Dorin Boerescu (CEO 2Performant), Mircea Capatina (Co-Founder Smart Bill), Andrei Radu (CEO & Founder GPeC), Rares Banescu (CEO Retargeting.BIZ), Constantin Paraschiv (Fondator BiziLive TV), Sorin Draghici (Managing Partner DWF), Ennifer Marinescu (PersonallyME.ro), Dan Tudose (Manager e-acumulatori.ro) si Cosmin Daraban (CEO & Co-fondator Gomag).

Primesti informatii in valoare de mii de euro, dintre care multe studii de caz si date de care nu ai mai auzit pana acum.
Profita de aceasta ocazie!

2. Inscrierea este gratuita
Singura investitie din partea ta tine de timp: 5-6 ore (pentru ca, din experienta, suntem siguri ca ne vom intinde cu discutiile) in care iti vei schimba perspectiva asupra strategiei tale de business in 2020. E ca si cum ai primi consultanta de la experti in marketing, SEO, usability, afiliere, business,
vanzari, PPC. In mod normal, chiar si 10 minute de consultanta te-ar costa. In schimb, colegii nostri de la Gomag au pregatit o mega sesiune de consultanta, complet gratuita, pentru a creste comunitatea de eCommerce din Romania. Nu ezita sa te inscrii. Fa-o cat mai repede, deoarece locurile sunt limitate.

3. Iti depasesti concurentii, cu idei si informatii noi
La inceput de an, orice proprietar de business se imparte intre lucrul de zi cu zi in cadrul afacerii, si planificarea campaniilor / strategiilor pe care are de gand sa le implementeze pe tot parcursul anului. De cele mai multe ori, acest task e consumator de timp si, fara informatii noi, n-ai cum sa vii nici
cu idei noi. La Gomag MeetUp Bucuresti ai la dispozitie 5 ore in care sa iti acoperi golurile de informatii si sa gasesti o viziune fresh. Te vor ajuta prezentarile si raspunsurile speakerilor, interactiunile cu cei 6 reprezentati din echipa Gomag, colegii nostri prezenti la eveniment, precum si materialele extra pe care le pregatesc organizatorii evenimentului (daca ai mai participat la evenimentele Gomag, stii despre ce vorbim).

Asa ca ia-o inaintea concurentilor sau a celor care nu participa la acest eveniment. Cu acest caleidoscop de informatii, garantat strategia ta va fi mai eficienta in 2020, cu rezultate mai bune in ceea ce priveste optimizarea site-ului, campaniile de marketing si baza de clienti noi (+ clienti fideli).

Un ultim aspect: chiar daca nu reusesti sa ajungi la 16:00 fix, din cauza job-ului sau a traficului, poti intra in sala oricand. Important e sa participi si sa obtii informatiile de care ai nevoie.

Gomag MeetUp Bucuresti este organizat de echipa care a creat platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, pe care vand momentan peste 1100 de magazine (ex. AutoHut, NeaKaisa, MindBlower, Borealy, Genius Nutrition, Haine de Vis, Produsecosmetice.ro etc.).

De la colegii nostri intr-ale eCommerce-ului, precum si de la ceilalti speakeri, vei afla exact raspunsurile care te intereseaza.
Inscrie-te la Gomag MeetUp Bucuresti si ia-ti doza de informatii noi pentru un an de zile!

Data articol: 30 ianuarie 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.