Echipa DWF, de la Link Building, la Team Building

Ne place sa livram servicii impecabile si suntem constienti ca, in spatele activitatii propriu-zise pe care o facem cu seriozitate, stau personalitatile tuturor celor care formeaza intreaga echipa de SEO. Din fericire, avem cu totii experiente diferite de viata, dar aici, in colectivul din care facem parte, am adunat doar oameni cu aceeasi directie, cea a succesului.

La DWF suntem, inainte de colegi, prieteni, pentru ca un grup care are un scop precis e imposibil sa nu fie unit. Totusi, intotdeauna exista loc de mai bine, asa ca la inceputul lunii noiembrie am plecat cu totii intr-un team building.

Sfarsitul de saptamana ne-a prins la birou, dar imediat dupa pranz, afara ne astepta un autocar Transfero, care avea sa ne duca la destinatia aleasa pentru tot weekendul.

La sugestia unuia dintre specialistii TUI TravelCenter, am ales sa petrecem doua zile impreuna in Intorsura Buzaului, departe de zgomotul orasului si de agitatie. O pensiune linistita isi tinea portile deschise, in asteptarea noastra. Am ajuns dupa apusul soarelui si, dupa ce ne-am cazat, am inceput cu primul joc specific unui team building.

Alex Dinu, un trainer specializat in activitati de team building, ne-a ajutat sa spargem gheata cu un exercitiu de cunoastere a intregii echipe. Desi tot colectivul DWF isi desfasoara activitatea in acelasi birou, ne concentram mult pe respectarea deadline-urilor si a sarcinilor pe care ni se asumam, asa ca in acest team building am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine. Seara s-a incheiat cu un foc de tabara si un gratar, ocazie cu care am schimbat impresii si ne-am cunoscut mai bine.

A doua zi a continuat cu exercitii pe echipe, individuale si pentru intreaga firma, din care am avut foarte multe de invatat unii despre altii. „Comunicarea, colaborarea si spiritul de echipa au fost cele mai importante trei puncte pe care le-am atins, cu ajutorul jocurilor la care am luat parte. Oricat de uniti eram inainte, acest team building ne-a apropiat si ne-a ajutat sa ne cunoastem mult mai bine. Sunt ferm convins ca vom sti sa ne adaptam mai usor la schimbari, sa fim mai organizati, sa ne recunoastem greselile si sa coordonam mai eficient sarcinile pe care le avem de indeplinit, atat unii fata de ceilalti, cat si fata de clientii nostri”, a declarat Sorin Draghici, managing partner DWF.

Cea de-a doua seara s-a lasat cu o petrecere pe cinste si activitati la care au participat toti cei care fac parte din echipa DWF, de la copywriteri la specialisti SEO, cum ar fi biliard, darts sau fussball. A doua zi, inainte de plecare, am tras concluziile si fiecare a aflat de la ceilalti cu ce s-a imbunatatit relatia colegiala, dupa acest team building.

Minutele de dinainte de plecarea spre Bucuresti au fost rezervate pentru putina relaxare in gradina pensiunii si de fotografii care sa aminteasca tuturor de momentele pretioase petrecute impreuna.

Succesul unei companii sta, desigur, in eficienta cu care aceasta gestioneaza indatoririle asumate la inceputul fiecarui proiect. Dar in spatele acestora stau oamenii care isi dedica intreaga energie finalizarii planurilor si respectarii deadline-urilor. Noi, cei din DWF, crestem si suntem mai uniti dupa acest team building, dezvoltandu-ne din ce in ce mai mult orientarea catre client.

Articol redactat de Fadia Hirtan, Smart Copywriter in echipa DWF

Data articol: 8 decembrie 2017

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.