DWF x #seozraz: cum detectezi problemele de tracking în Google Analytics (400+ conturi)

Google Analytics oferă de multe ori informații care, interpretate și valorificate corect, te pot ajuta să-ți atingi obiectivele de business. Cu toate acestea, lucrurile se pot complica după ce instalezi un plugin sau după ce faci un nou update, iar problemele de tracking nu încetează să apară. 

Ce faci în astfel de situații? Cum depășești provocările într-un timp rezonabil? Și, cel mai important, cum previi deciziile de business bazate pe date eronate?

Participă miercuri, 26 ianuarie, de la ora 14:00, la webinarul gratuit DWF x #seozraz și află cum poți rezolva eficient problemele de tracking din Google Analytics! 

În cadrul acestui eveniment online, colegii noștri, Mihai Vînătoru (cofondator DWF) și Liviu Taloi (Head of Data Analytics), vor prezenta propria metodologie de lucru folosită, pe parcursul unui an, pentru identificarea automată a peste 15 posibile probleme de tracking, în cazul a 400+ conturi de Google Analytics.

Prin dezvoltarea unui sistem propriu de lucru, am reușit să le oferim clienților noștri acces la rapoarte cu date corecte, care i-au ajutat să ia cele mai bune decizii pentru businessurile lor. 

Înscrie-te și tu la webinarul DWF x #seozraz și descoperă cum poți să adaptezi, pas cu pas și în mod eficient, sistemul nostru de tracking la propriul website/propriile website-uri!

Despre #seozraz 

Webinarul #seozraz la care vor lua parte colegii noștri, Mihai și Liviu, este o inițiativă a Basta Digital, agenție slovacă de digital marketing și membră a CEE Digital Alliance, organizație din care ne mândrim că facem și noi parte.

Evenimentul de pe 26 ianuarie va fi găzduit de Daniel Duriš – Lead Consultant în cadrul Basta Digital.

Data articol: 20 ianuarie 2022

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.