DWF Virtual Christmas Party, ediția din 2021: împreună ducem tradiția mai departe

Petrecerea de Crăciun DWF a devenit deja o tradiție. Apropierea sărbătorilor de iarnă e (încă!) un bun prilej de a ne întâlni cu toții, de a sta la povești câteva ore, de a vorbi despre lucrurile faine pe care am reușit să le facem împreună pe parcursul anului, dar și de a îndrăzni să visăm la noi obiective pentru următorul.

Din păcate, a trecut ceva timp de la ultima petrecere de Crăciun la care ne-am întâlnit cu toții offline. A fost în decembrie 2019, cu doar câteva luni înainte de pandemie. 

Pe-atunci nici nu știam că acela avea să fie printre ultimele evenimente la care ne-am văzut în număr atât de mare, dincolo de ecranele laptopurilor sau calculatoarelor. 

Și cu toate acestea, încă din iarna anului 2020, am luat o decizie importantă pentru noi, ca echipă: să nu lăsăm tradiția petrecerii de Crăciun să moară.

Chiar dacă, din cauza contextului de-atunci, dar și al celui de anul acesta, nu am mai putut să ne întâlnim cu toții, mai ales că, între timp, echipa DWF a devenit și mai numeroasă, am dus tradiția mai departe.

Într-o formă nouă, reinterpretată. Într-o formă adaptată la provocările actuale.

Și în 2020, și în 2021, am învins distanțele fizice: am mutat petrecerea de Crăciun în online

Trebuie să recunoaștem că, dintre toate petrecerile de Crăciun de până acum, cea de anul acesta a fost printre cele mai surprinzătoare. Dacă în toți anii precedenți știam, în mare parte, programul de desfășurare – ei bine, de data asta am fost plăcut surprinși de show-ul ținut de echipa de improvizație Joacademia.

Ne-a făcut mare plăcere să-i cunoaștem pe Orlando Petriceanu, Pavel Bîrsan și Ramona Cutină, pe care am simțit, după aproape două ore de spectacol, că-i putem numi prietenii noștri. 

Prietenii noștri de la Joacademia sunt, după cum se descriu chiar ei, „o echipă de creatori prin excelență”. O echipă care creează experiențe cu și pentru oameni, prin joacă.

Și o fac atât de bine, toți trei pun atât de multă pasiune în ceea ce fac, încât nici n-am simțit că show-ul pe care ni l-au oferit a fost unul derulat în online.

Printre înzestrările prietenilor noștri de la Joacademia se numără, cu siguranță, și faptul că reușesc să transmită o superenergie dincolo de ecranele laptopurilor și calculatoarelor. 

Le mulțumim pe această cale celor din echipa Joacademia, pentru faptul că au reușit să ne facă să zâmbim și să râdem. 

Gând de final

Faptul că am fost împreună, chiar și în sistem online, faptul că am râs cu gura până la urechi, faptul că am reușit să păstrăm vie, pentru al doilea an consecutiv, în contextul pandemic, o tradiție la care ținem tare mult și care ne aduce mai aproape unii de ceilalți, faptul că, într-o formă sau alta, am reușit să învingem distanțele fizice și să rămânem conectați, și în 2021, unii cu ceilalți – la propriu, și nu doar în fereastra de Zoom, Google Meet sau de Slack -, toate acestea ne dau încredere că împreună putem reuși de fiecare dată. 

Împreună am reușit să facem față și provocărilor total neașteptate din 2020.

Împreună ne-am adaptat din ce în ce mai bine la schimbările din 2021.

Împreună țintim la obiective și mai înalte în anul ce vine. 

Și anul acesta, am păstrat vie o tradiție. Împreună.

Am crescut împreună.

Am crescut împreună agenția DWF.

Și ne propunem să creștem în continuare.

Tot împreună. 

 

Data articol: 23 decembrie 2021

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.