DWF Scare Party 2023 – D’ale Halloween-ului

DWF scare party

A venit iarăși vremea aceea din an în care ieșim de pe Zoom ca să ne facem…Zoombie. Da, despre Halloween este vorba! Știi ce-am făcut astă toamnă, la petrecerea de Halloween 2022 și te întrebi cum ar putea să fie mai fain de atât. Ei bine, se poate!

Cu mască-fără mască ediția 2023 a fost un spectacol de costume, zâmbete și glume, muzică, dans și concursuri. Zâna PePeCuță Bianca și cei (aproape) douăzeci de PePeCei interni au adus un suflu nou petrecerii și ne-au arătat că GenZ is working hard and partying harder!

dwf Halloween party

Au și câștigat concursul de costume, așa că…future is bright!

Eugen Predescu - castigator dwf Halloween party
castigator dwf Halloween party

Sperăm că au învățat de la noi și digital marketing și vibe de petrecere! Cu strategii integrate PPC & SEO, a ieșit un Performance Max..im!

Sorin, Indianul Pană de DeeJay a mixat refrene magice, pentru o atmosferă de club, cu ritm și distracție până târziu în noapte. Am avut și un intermezzo clasic, cu Sorina în mare formă.

Sorin Draghici - DWF Halloween party
Sorina - invitat special dwf halloween party

Sunetul muzicii ne-a dat fiori, iar amfitrIOANA de la iUmor a adus voie bună și-un stand-up comedy…ceva de speriat! Just joking, a fost tare tipa! O mai așteptăm pe la noi!

Sorina - invitat special dwf halloween party

Extratereștri și cyborgi, vrăjitoare și zâne, indieni și minioni, prințese și cavaleri, clovni și șeici, cowboy și super eroi… au fost cu toții bineveniți la petrecerea D’ale Halloween-ului. Până și CRM-ul șmecher al DWF-ului și-a făcut un update major și a accesat petrecerea cu log in, parolă, bugs și viruși. AI să fie, că de restul de ocupăm noi!

costum CRM - DWF Halloween party
costum CRM pentru DWF Halloween party

Și cum o imagine face cât o mie de cuvinte iar un carusel bun aduce mii de vizualizări, iată cele mai spectaculoase costume ale DWF-ilor.

Mulțumim, Mihai și Sorin! Ne-ați adus din nou împreună, iar party-ul D’ale Halloween-ului a arătat că oamenii din DWF sunt creativi, au energie pozitivă și se pricep la cocktailuri!

Miahi Vinatoru si Sorin Draghici - DWF Halloween party

Facem și un remarketing de succes, până la anul, în octombrie. Trick or treat? No tricks, just treats!

premii internationale primite de DWF

…și premii internaționale, pentru că cel mai bun personaj DWF de la D’ale Halloween-ului suntem noi toți, cei pricepuți în D’ale Digitalului!

Data articol: 31 octombrie 2023

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.