DWF merge la BrightonSEO – cel mai important eveniment SEO din Europa

Ultimele zile au fost marcate de numeroase anunturi importante din partea Google, relevante pentru orice doreste sa imbunatateasca vizibilitatea unui site in rezultatele organice – SEO. In acest sens, mentionam update-ul documentului oficial Google cu indicatii pentru evaluarea calitatii continutului, precum si introducerea a doua atribute noi pentru linkuri, relevante din punct de vedere SEO.

Despre toate acestea, precum si despre multe alte lucruri super-interesante, se va discuta in cadrul BrightonSEO, cel mai mare eveniment SEO din Europa. Conferinta are loc in Brighton (un oras aflat in sudul Londrei) in zilele de 12 si 13 septembrie. Pe scena principala sunt asteptati speakeri de la Google, Bing, Moz, Search Metrics, ScreamingFrog, aHrefs, Amazon si multi altii.

Anul acesta, DWF participa la intregul program: conferinte si workshop-uri. Pe parcursul celor doua zile, vom intra in contact direct cu specialisti SEO din intreaga lume, vom avea ocazia sa testam cele mai recente tool-uri SEO (unele dintre ele aflate inca in stadiu beta) si vom putea dezbate situatiile concrete cu care ne intalnim in campaniile SEO de la DWF, la workshop-uri.

Ne asteptam la super multa valoare din partea speakerilor invitati la eveniment si am „ochit” deja cateva prezentari, ce ating subiecte de interes in strategia DWF:

  • Rethinking The Fundamentals of Keyword Research With The Insights From Big Data;
  • Building a Brand With Local SEO: The Factors That Create Effortless Online-Offline User Journeys;
  • Web Server Logs as Technical SEO Key Data Source;
  • Medic Update – Easy and Actionable Tips for Recovery;
  • Don’t F*ck Up Your Site Migration;
  • Tips For Optimising For Google Discover;
  • A Deep Dive Into The SEO Strategy Of The Uk’s 80 Largest E-Commerce Sites;
  • Delivering Profitable Content Strategies In Competitive Markets.

Agenda completa a evenimentului este disponibila aici. In cazul in care doriti sa adresati o intrebare unuia dintre speakeri, PM us pe Facebook sau prin comentariu la acest articol si vom face tot posibilul sa obtinem informatia dorita.

P.S. Revenim in curand pe blog cu Cronica SEO pentru luna august.

Data articol: 10 septembrie 2019

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.