Concurs: DWF te trimite la Tecomm (avem 2 invitatii pentru cititorii blogului nostru)

Pe 21 Aprilie va avea loc editia a VIII a TeCOMM eCommerce Conference&Expo Bucureşti, unul dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est.

Cei peste 20 de speakeri profesionisti vin din agentii si magazine online din UK, Olanda, Polonia, Danemarca si Romania si vor vorbi despre situatia curenta a pietei, despre provocari, rezultate si solutii eficiente. Vor prezenta modele de succes, proiecte in care au fost implicati, vor explica ce tooluri si date au folosit, precum si de ce au tinut cont pentru a construi business-uri online de succes.

Colegul nostru, Mihai Vinatoru – Head of SEO in cadrul DWF va sustine o prezentare despre User behavior: How user metrics determine where you rank in Google (and how you can use that to your advantage). 

Despre workshop: Google iubeste datele! Din acest motiv le colecteaza din toate sursele posibile si le integreaza in algoritmii care stau la baza serviciilor pe care le ofera. Desi “experienta utilizatorului” nu este recunoscuta ca factor de ranking masurabil de majoritatea vocilor din industria SEO, exista zeci de referinte la aceasta in documentatia Google si in patentele inregistrate de companie. Obiectivul workshop-ului este detalierea celor mai importanti 3 factori SEO ce tin de experienta utilizatorului, precum si formularea unui ghid practic de optimizare a acestor metrici, pentru o pozitionare mai buna in Google.

Agenda evenimentului: http://bucharest.tecomm.ro/2016/

Castiga una din cele 2 invitatii la TeCOMM:

Avem 2 bilete pe care le oferim GRATUIT prin tragere la sorti.

Tot ce trebuie sa faci este sa comentezi pana pe data de 18 aprilie, ora 12  la acest post si sa raspunzi la urmatoarele intrebari:

La ce workshop vrei sa participi (vezi aici) ? Si de ce?

Later edit: DWF ofera un cod de reducere de 25% pentru biletele TeComm 2016. Pentru a beneficia de promotie, folositi acest cod: TeCMihai25

Last update: Castigatorii celor 2 invitatii sunt: Roxana Olaru si Alexandru Hopulele. Felicitari!

Data articol: 14 aprilie 2016

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.