Cautam content writer in pijamale! Aplica acum pentru cel mai tare job remote

Trebuie să recunoști că  “Vrea cineva ceva de la magazin?” nu este chiar cea mai inspirată întrebare pe care o poți pune într-un birou, mai ales când ești înconjurat de cei mai flămânzi oameni din clădire. De unde știm asta? Pentru că nu ești singurul care a ieșit să ia un suc și s-a întors cu 3 sacoșe pline, doar pentru că și-a spus “Hei, întreabă-ți colegii dacă vor ceva de la Mega”!

“Da, pentru că la fel stau lucrurile peste tot, în absolut orice firmă”, ai fi tentat să spui, în timp ce cauți lapte de soia pentru tipa de la Financiar. Ei bine, nu chiar. Pentru că, vezi tu, la DWF nici nu trebuie să vii la birou pentru a fi Angajatul Lunii.  Aici lucrurile funcționează altfel: pentru noi nu contează de unde scrii articole SEO, atât timp cât scrii din inimă și livrezi mereu la timp materialele pe care ți le asumi.

Ești tu următorul content writer în pijamale?

Ești la doar câteva click-uri de cel mai tare job de content writer remote de pe net, așa că fii sincer cu tine și răspunde-ți singur la câteva întrebări:

Pot livra mereu la timp articolele SEO pe care le-am promis?

Îmi pot adapta stilul în funcție de client sau de site-ul pe care vor fi articolele publicate?

Pot veni mereu cu un conținut creativ și fără greșeli gramaticale?

Ai 3 de DA până acum?

Atunci te afli și mai aproape de jobul pe care noi îl punem la bătaie. Fii următorul content writer remote din echipa DWF și fii liber să scrii cele mai tari articole SEO pentru clienți din absolut toate domeniile, din cele mai călduroase pijamale pe care le ai!

Ce ai de făcut?

Convinge-ne că ești persoana potrivită pentru a lucra oricând dintr-un loc total neconvențional! Trimite-ne câteva cuvinte despre tine la adresa de mail andrei@dwf.ro și în loc CV, adaugă mai bine în același mail 3 linkuri cu articole scrise de tine, cele de care ești tu cel mai mândru. Ai din start o bilă albă dacă ai mai lucrat deja în presa scrisă. Deci dacă ești ceea ce noi căutăm, te vom contacta rapid, așa că fii pe fază! Tu poți fi noul content writer remote de la DWF!

Data articol: 2 noiembrie 2018

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.