Binele este o limbă pe înțelesul tuturor!

DWF Twinkle plasma

Împreună în campania Twinkle Star pentru donarea de plasmă 

Faptele bune nu au nevoie de Google Translate pentru a fi înțelese cu ușurință. Acest limbaj universal te apropie natural de alții, la fel de OAMENI ca tine, indiferent de locul în care te-ai afla pe Glob. Însă acum, atât de aproape de casa ta, binele pe care îl faci poate salva o viață. 

Alătură-te campaniei Twinkle Star și donează plasmă convalescentă pentru bolnavii de Covid-19!

Twinkle Star, cel mai mare centru de pregătire lingvistică pentru examenul Cambridge din țară, este exemplul perfect de client care ne inspiră sa fim mai buni în fiecare zi. Pentru că solidaritatea chiar nu este un dialect indescifrabil, atunci când cel de lângă are atât de multă nevoie de ajutorul tău.

Dacă te-ai vindecat de Covid-19 și ești donator compatibil, vino alături de noi să vorbim împreună aceeași limbă a BINELUI. Alătură-te campaniei naționale Twinke Star pentru donare de plasmă, lansată sub semnul optimismului: “2020-2021 will power: SHARE the light within!” 

Donează plasmă convalescentă pentru bolnavii de Covid-19 și ai un loc gratuit la Școala de Vară Twinkle Star 2021

Acest beneficiu (curs limba engleză / 20 h, în perioada iulie august 2021, val, aprox. 375-500 lei, în funcție de nivelul de studiu) va fi acordat tuturor celor care se alătură acestei campanii, până la finalul lunii decembrie. 

Așadar, grăbește-te să prinzi voucherul oferit de Twinkle Star, în baza documentelor ce atestă donarea!  Acest voucher nu este nominal, așadar, poate fi utilizat și de o persoană dragă, căruia vrei să îi faci un alt bine. 

Pentru mai multe informații

Adresa de mail: office@twinklestar.ro

Număr de telefon: 0371.504.305 / link: 

URL: https://twinklestar.ro/alatura-te-campaniei-twinkle-star-pentru-donarea-de-plasma/

Terapia cu plasmă convalescentă poate salva viața bolnavilor în stare gravă din cadrul secțiilor ATI

În prezent, terapia cu plasmă convalescentă este oferită pacienților COVID-19 în stare gravă, aflați la secțiile de Terapie Intensivă. Dacă ai învins boala și organismul tău a produs o cantitate considerabilă de anticorpi, poți fi eligibil pentru a dona plasmă

Este atât de simplu să contribui la salvarea unei vieți! Donează plasmă convalescentă și promovează acest mesaj în cercul tău social, pentru a susține lupta împotriva noului coronavirus, alături de pacienții COVID-19 aflați în stare gravă și cadrele medicale din secțiile ATI! 

 

Twinkle Star continuă seria de proiecte dedicate celor solidari în fața noului coronavirus

Demersul face parte dintr-un concept lansat de noi încă de pe 11 martie – “We go digital TOGETHER” – prin care ne dorim să îndemnăm la solidaritate, cu ajutorul resurselor pe care le avem la îndemână, pentru a depăși împreună un moment dificil și pentru a nu spune “STOP” educației, chiar dacă #stămacasă.”

“În pandemie, un număr de peste 100 de copii ai cadrelor medicale aflate în prima linie au beneficiat gratuit de participarea la atelierele constituite special pentru ei.” a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, managerul centrului lingvistic Twinkle Star

Dacă vrei să te alături campaniei inițiate de Twinkle Star, cel mai mare centru de pregătire lingvistică pentru examenul Cambridge din țară, încă mai ai timp să faci acest lucru până la finalul lunii decembrie!

Data articol: 17 noiembrie 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.