Angajăm un Junior SEO Specialist mai “Senior” decât toți!

Dacă vrei să înțelegi cum funcționează Google-ul în 2019, ai două opțiuni:

  1. Fie înveți SEO din surse proprii, însă poți rămâne cu impresia că Google e o gazdă pusă pe ordonat haotic site-uri.

  2. Fie înveți SEO de la cei mai buni, pentru a înțelege exact ce vrea gazda de la noi toți, prin fiecare update lansat.

#Fii SMART și alege varianta 2!

Pentru că ne-ar plăcea să fii noul nostru Junior Seo Specialist!

Nicio grijă în privința experienței, nu îți cerem să știi din prima “și aia, și aia”. Vrem doar să absorbi cu o super-logică tot ce îți arătăm și să demonstrezi rapid că poți veni singur cu soluții, indiferent de complexitatea unui site.

Fără teorii anoste. Fără ABC-uri de lucru învechite. La DWF, nu îți promitem altceva decât acțiune pură, exact acolo unde contează cu adevărat: primele poziții din Google!

#Ai lângă tine cei mai buni oameni din industrie!

Te vei acomoda rapid, pentru că intri într-o super-echipă de specialiști SEO.

Sunt oameni capabili să îți spună oricând ce poate funcționa sau nu la un site, ce fac tool-urile de monitorizare pe care le utilizăm, care e treaba cu update-urile Google, ce înseamnă “crawling”, “CTR”, “breadcrumbs” și multe altele.

Cu alte cuvinte, ei te vor învăța tot ce trebuie să știi despre SEO în 2019. Dar asta nu înseamnă că te vor cocoloși 24/24, doar pentru că ai venit pe o poziție entry-level. De ce nu? Pentru că la DWF, vei fi văzut din prima ca un tip de acțiune, care evoluează de la zi la zi!

#Fii mai “Senior” decât toți ceilalți juniori!

Ce vrem de la tine? Arată-ne că îți place să pui în practică ce știi! Că ți se pare mai fain să găsești singur soluții, decât să ceri mereu și mereu ajutorul. Arată-ne că ești gata oricând să ieși din zona de confort, pentru că altfel ar fi ciudat să rămâi “Eternul Junior”.

Muncește mai mult decât toți! Învață mai mult decât toți! Învață-i și pe alții, dacă ai o soluție WOW pentru un site! Fii pregătit să vezi mereu “The Big Picture”, cu maturitatea unui SEO Specialist uns cu toate alifiile!

Arată-ne că poți fi primul Senior Junior din online-ul românesc!

Trimite-ne CV-ul pe sorin@dwf.ro, alături de 2-3 cuvinte în care să ne convingi că tu ești persoana potrivită pentru acest job!

Data articol: 20 mai 2019

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.