5 dintre clienții DWF sunt câștigători GPeC 2020!

Felicitări!

Felicitări câștigătorilor, felicitări participanților și, nu în ultimul rând, felicitări echipei GPeC, care a reușit să facă totul să se întâmple, chiar dacă au fost nevoiți să țină cont de condițiile actuale.

Mult așteptata Gală a Premiilor eCommerce din fiecare toamnă s-a întâmplat anul acesta pe 2 noiembrie, în cadrul GPeC Summit 2020, ediția 15. Chiar dacă evenimentul s-a desfășurat online, emoțiile nu au întârziat să apară și participanții nu au ezitat să se înscrie. 

Ne bucurăm foarte mult pentru cei 5 clienți DWF care au reușit să obțină premiile bine meritate, oferite în baza a câtorva sute de criterii de jurizare. În juriul GPeC se află colegul nostru, Mihai Vînătoru pentru partea de SEO.

Fiecare participant merită felicitările noastre pentru dorința de evoluție și pentru calitatea magazinelor online. Suntem foarte recunoscători pentru încrederea pe care 5 din câștigătorii GPeC ne-o acordă pentru campaniile SEO!

Câștigătorii GPeC 2020, care au încredere în noi pentru campaniile SEO sunt:

Watchshop.ro

Cel mai bun magazin online în categoria

“Cadouri, Ceasuri și Bijuterii”

Brandgsm.ro

Cel mai bun magazin online în categoria 

„IT&C, Electronice și Electrocasnice”

 

Dyfashion.ro 

Cel mai bun magazin online in categoria

“Fashion”

 

Magazin.kafune.ro

Locul III în categoria “Alimentare și băuturi”

 

Etopsport.ro

Câștigător în categoria

„Cel mai mare scor NPS al unui seller eMAG Marketplace”

 

Felicitări încă o dată și mulțumim pentru faptul că ne alegeți ca parteneri de durată. Suntem onorați să lucrăm cu leaderi de piață, care doresc să ofere clienților o experiență excepțională. Eforturile pe care le depunem împreună au rezultate de top, iar pentru asta, jos pălăria!

Data articol: 4 noiembrie 2020

Peste 850 de companii își multiplică profitul cu noi

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.