fbpx
Portofoliu DWF campanii SEO
Peste 120 de branduri au incredere in agentia noastra pentru campanii SEO, in acest moment.

Aceasta pagina include cateva dintre brandurile pentru care DWF desfasoara in prezent campanii SEO integrate (on-page si off-page). Pentru fiecare campanie, exista obiective SEO diferite, de crestere a traficului organic non-brand sau de crestere a vizibilitatii in rezultatele Google, pe cuvinte cheie si expresii relevante. 

Daca doriti sa aflati mai multe despre modul de lucru DWF in campanii SEO, va invitam la o cafea, in sediul nostru din Str. Invingatorilor, nr. 24.

1. SEO pentru Magazine Online

1.1. SEO pentru magazine online locale

1.2. SEO pentru magazine online regionale

1.3. SEO pentru marketplace-uri

Marketplace-urile au luat amploare in Romania. O provocare specifica acestei tipologii de clienti a fost dezvoltarea de procese si metodologii SEO dar si cursuri pentru ventori in vederea listarii produselor gata optimizate pentru Google.

2. SEO pentru Brand-uri

Pentru a putea construi o strategie SEO coerenta in jurul unui brand trebuie sa intelegi esenta brandului respectiv. Pentru un specialist SEO specializat in SEO pentru Brand-uri urmatoarle sintagme: atribut de brand, valorile brandului, mantra brandului, reason to believe, etc. reprezinta mai mult decant niste simple keyword-uri. 
90+ magazine
online locale

3. SEO pentru Publisheri

Gestionarea unei campanii SEO pentru un publisher are anumite particularitati pe care trebuie sa le intelegi bine. O serie de provocari pe care le-am intalnit la acest tip de proiecte sunt: google news, amp-ul, traficul de mobile, tatarea stirilor de tip braking news vs tratarea continutului ever green, cat de lung sa fie un articol in functie de situatie, cate fotografii sa includa un articol si de ce dimensiune. De asemenea, o provocare pe care am intalnit-o pe acest tip de proiecte a fost pregatirea redactorilor pentru a intelege SEO si a scrie pe intelesul motoarelor de cautare.

4. SEO pe Industrii

4.1. SEO pentru YM-YL

Daca ai un proiect care produce content ce are legatura cu banii sau cu sanatatea oamenilor, responsabilitatea si tacticile SEO pe care le aplici sunt cu totul diverite fata de orice alt proiect. Intelegem foarte bine care sunt regulile Google pentru aceste industrii si suntem aici sa te ajutam.

4.2. SEO pentru classifieds

Atunci cand vine vorba despre o aplicatie iOS sau Android, trebuie sa te gandesti la optimizarea pentru AppStore sau Google Play.

4.3. SEO pentru Horeca

Site-urile de anunturi imobiliare, joburi, auto, companii sau generaliste au o abordare SEO specifica. Am dezvoltat campanii SEO pentru urmatorii clientii:

4.4. SEO pentru Companii de Servicii / B2B, B2C, B2G

Am dezvoltat campanii SEO pentru companii de servicii precum: transport national si international, servicii de traducere, plase de pescuit, servicii de contabilitate, mobilier la comanda, reconditionare mobila, etc.

5. SEO pentru .COM

Parte din proiectele pentru care lucram sunt detinute de antreprenori romani care vor sa cucereasca lumea.

6. SEO pentru alte platforme

6.1. SEO pentru Youtube

Daca esti creator de continut si il incarci pe Youtube atunci sigur te-ai lovit de situatia “Cum sa atragi mai mult trafic pe filmuletele tale din Youtube?” In rezultatele organice Google la unele tipuri de cautari apar si rezultate video direct din Youtube.

6.2. SEO pentru Google My Business

Fie ca vorbim de cautari de tip brand sau de cautari de tip non brand, daca aceste cautari au o semnificatie locala, atunci apar si rezultatele din Google My Business. Este important sa fii acolo si potentialii tai clienti sa-ti acceseze website-ul, sa te sune sau sa vina direct catre locatia ta.

6.3. SEO pentru aplicatii mobile ASO

6.4. SEO in marketplace-uri (Amazon, emag, olx, clutch, etc)