DWF \ Portofoliu

Our work
drives real results

Cu o analiză amplă și precisă a datelor din online generăm strategii de creștere bazate pe date statistice prin serviciile de Data Analytics & Insights. Suntem eficienți în creșterea afacerilor și a reputației clienților noștrii prin serviciile de SEO și aducem clienți din online în locațiile fizice mai bine ca oricine prin serviciile de Local SEO. Confirmăm eficiența strategiilor noastre prin campanii creative, targetate perfect și cu prezență globală în mediul online cu serviciile de Paid Media.

our-work
eugen predescu

NPS calculat la 62% din 212 feedback-uri

+16 industrii în care deja avem expertiză

Automotive

Fashion

Health & Beauty

Real Estate

Financial

Home & Deco

FMCG

IT&C

Auto

Travel

Pharma & Medical

Hobby

Sport

Lead Generation

Strategiile noastre creative confirmate de premii internaționale

Vocea clienților noștri

test

„Colaborăm cu DWF pentru creșterea vizibilității brandului Floria în rezultatele organice Google. În 2017, traficul organic non-brand atras pe site a fost cu 53% mai mare decât în anul anterior, rata de conversie menținându-se la același nivel. Încă de la începutul campaniei ne-a fost alocată o echipă dedicată pentru Floria.ro, ce ne oferă constant recomandări pentru optimizarea site-ului, consultanță cu privire la unele campanii de marketing pe care le derulăm, dar și articole pentru blogul Floria.”

Marina Popescu
General Manager, Floria.ro
raluca ghetu

„Am pornit magazinul nostru online de la zero, neștiind aproape nimic despre online, în afara propriei mele experiențe de cumpărător. Am început să mă documentez și am găsit câteva articole interesante pe blogul DWF. Articolele erau bine structurate și aveau un conținut foarte valoros pentru o necunoscătoare ca mine. Am doar câteva cuvinte de spus: profesionalism, claritate, transparență, așteptări bine definite și măsurate, punctualitate și o preocupare reală și continuă pentru a aduce valoare clienților. Pentru noi, este o plăcere să lucrăm cu DWF!”

Raluca Ghețu
Online Business Manager, Maco Store
Dragoș Tudorache

„Când am început noua afacere, știam că dacă nu exiști în online, nu exiști. Dar nu mai este suficient să exiști. Trebuie să fii primul. Echipa DWF ne-a ajutat ca, la puțin timp de la lansare, să ne creștem exponențial vizibilitatea în mediul online și a contribuit decisiv la mărirea numărului de clienți. Un colectiv deschis, flexibil, competent și în primul rând proactiv, care s-a mulat perfect pe modelul nostru de afacere și care ne-a furnizat soluțiile potrivite nevoilor noastre. Mă bucur că am ales să lucrez cu ei și sunt încrezător că împreună vom crește și mai mult.”

Dragoș Tudorache
CMO , Neuroaxis

Hai să discutăm despre proiectul tău!

Formular contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.