Informații privind plata facturii online cu cardul

DWF \ Informații privind plata facturii online cu cardul

Informații privind plata facturii online cu cardul​

Politica de livrare a serviciilor
Pentru a beneficia de serviciile DWF este nevoie de încheierea în prealabil a contractului de prestări servicii, stabilit împreună cu specialiștii noștri, în funcție de strategia de dezvoltare a business-ului.
Prețul serviciilor este indicat în anexa de servicii, parte integrantă a contractului încheiat. Pentru serviciile prestate, DWF va emite factura fiscală lunar, pe care o va transmite prin intermediul poștei electronice, la adresa comunicată în contract.
După efectuarea plății facturii, la adresa de e-mail comunicată, veți primi un mesaj de confirmare a plății. Începând cu prima zi lucrătoare după efectuarea plății, DWF va începe să presteze serviciile stabilite prin contract. Serviciile prestate pe parcursul unei luni sunt confirmate prin raportul de activitate pe care DWF îl transmite lunar beneficiarului, în condițiile agreate contractual. 

Politica de retur
Pentru plățile efectuate cu succes, sumele achitate nu se returnează.
Din motive de organizare și funcționare, în cazul în care serviciile nu pot fi prestate, beneficiarul este îndreptățit să primească sumele achitate în avans conform contractului. Valoarea maximă a obligațiilor DWF față de beneficiar, în cazul nelivrării unui serviciu este valoarea sumei încasate pentru respectivul serviciu.
Orice reclamație privind serviciile prestate poate fi transmisă la adresa de e-mail: mihai@dwf.ro, urmând să fie soluționată în cel mai scurt timp posibil.

Informații privind plata facturii online cu cardul
Pasionați de noile tehnologii inovative, am integrat în modul de lucru o nouă metodă de plată a facturilor prin intermediul platformei de procesare plăți Netopia Payments.
Netopia Payments este o platformă web dezvoltată și administrată de către societatea NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., prin care sunt procesate plățile derulate prin instrumente electronice de plată la distanță.
Această metodă de plată este acum disponibilă tuturor clienților noștri, persoane juridice, deținătoare de carduri emise sub sigla MasterCard și Visa (incluzând Visa Electron, Maestro, Visa Business), care optează să plătească factura pentru serviciile DIGITAL WORKFORCE S.R.L. prin această metodă.
Nu se percep taxe/comisioane suplimentare pentru plata facturii prin această metodă.
Serviciile oferite, valoarea facturii pentru serviciile oferite, termenii și condițiile de plată, se supun contractului dintre părți, care se modifică exclusiv prin acordul scris al părților și nu sunt impactate de metoda de plată. Netopia Payments, asigură doar mijloacele tehnice pentru procesarea plăților și colectarea fondurilor de la plătitori. Toate aspectele privind serviciile pentru care ai efectuat o plată prin intermediul platformei sunt guvernate exclusiv de relația contractuală dintre părți și nu angajează responsabilitatea NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.
Plata facturilor online cu cardul poate fi realizată oricând și de oriunde prin butonul /link-ul de plată introdus direct pe factura emisă, fiind nevoie doar de acces la internet si de un card valid cu disponibilul necesar pentru plată.
La click pe butonul de plată, vei fi direcționat într-o fereastra securizată, unde vei regăsi datele facturii precompletate, în așa fel încât vei putea plăti factura cu cardul în câteva clipe.
Cardurile emise în alte valute sunt, de asemenea, acceptate. Plata va avea loc în Lei, în urma conversiei valutare la cursul de schimb Visa / Mastercard și la cursul de schimb al băncii care a emis cardul.
În cazul în care întâmpini dificultăți în efectuarea plății, în pagina de plată vei găsi îndrumările necesare pentru a continua efectuarea plății.
Atunci când optezi pentru plata facturii online cu cardul, vei fi direcționat către platforma Netopia Payments și ți se vor solicita anumite date personale – spre exemplu: datele cardului, nume si prenume, date despre calificare, data expirării, codul de securitate de pe spatele cardului, e-mail, număr de telefon). Aceste date sunt folosite strict pentru procesarea plății prin intermediul platformei Netopia Payments și nu ne sunt comunicate.
Netopia Payments trimite aceste informații securizat și fără a le stoca pe serverele proprii către banca procesatoare, ce le redirecționează către banca emitentă a cardului tău. Tranzacțiile sunt protejate 3D-Secure (standard de securitate dezvoltat de Visa și MasterCard care oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentară la plata online, pentru a preveni tentativele de fraudă).
DIGITAL WORKFORCE S.R.L. nu solicită și nu stochează nicio informație referitoare la cardul tău.
Netopia Payments procesează datele cu caracter personal în calitate de operator de date independent în scopul procesării plăților online.
Refuzul de a furniza datele cu caracter personal care îți sunt solicitate poate determina imposibilitatea procesării plății prin intermediul platformei Netopia Payments.
Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor tale cu caracter personal colectate în contextul efectuării unei plăți prin intermediul platformei Netopia Payments, te rugăm să consulți ”Nota de informare GDPR” pentru plătitori: https://netopia-payments.com/nota-de-informare-gdpr-platitori/
Atunci când utilizezi această metodă de plată ești răspunzător pentru veridicitatea datelor furnizate pe plaformă și ești pe deplin responsabil pentru menținerea securității și confidențialității acestor date în afara utilizării platformei.
În cazul în care ai o suspiciune rezonabilă că securitatea sau confidențialitatea datelor pe care le-ai furnizat la momentul efectuării plății a fost compromisă, te rugăm să informezi imediat Netopia Payments pentru a lua toate măsurile necesare care se impun pentru protejarea acestor date.
Pentru fiecare plată efectuată, vei primi confirmarea plății prin SMS sau e-mail, în funcție de opțiunea ta.
Pentru a putea asigura decontarea plăților, Netopia Payments ne furnizează rapoarte cu privire la plățile pe care le încasăm. Aceste rapoarte pot include date personale ale plătitorilor (nume, prenume, calificare, e-mail, nr. telefon).
DWF își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica informațiile aplicabile plăților online (Versiune actualizată 19.10.2021).