Studii de piata
Te-ai gandit adesea sa faci o cercetare de piata insa costurile iti depaseau bugetul?
Studii de Piata
Rezultatele studiilor le accesezi imediat, in timp real, pe masura ce acestia completeaza datele.
Pentru a intelege cu adevarat ce ii motiveaza si ce ii influenteaza pe consumatorii tai sa cumpere un produs, este esential sa obtii date reale din piata. Insa pana acum, datorita resurselor si proceselor complicate, studiile de piata nu erau accesibile decat brandurilor mari.
Prin crowdsourcing, cercetarea de piata devine accesibila tuturor companiilor. Acum ai acces la o comunitate de peste 200 000 de oameni, gata sa iti raspunda la cele mai sensibile intrebari. Poti selecta cu usurinta grupurile de respondenti si profilele demografice ale acestora.
Ce este si cum te poate ajuta o platforma de crowdsourcing ?

“Inacuratetea datelor este principalul motiv pentru care 40% din initiativele de business nu reusesc sa-si atinga obiectivele “

Gartner

In ce situatii poti apela la studiile de piata ?

A/B Testing
Daca ai 2 sau mai multe variante de prezentare a unui produs, poti obtine feedback relevant de la categoria ta de consumatori, in doar cateva ore
Completare Chestionare
Daca vrei sa obtii informatii detaliate despre modul in care consumatorii se raporteaza la produsele tale, pe baza unui set specific de intrebari care te vor ajuta sa iei deciziile corecte pentru cresterea afacerii tale.
Testare usability
pentru segmentul academic, unde este necesara transpunerea lucrarilor de cercetare, disertatiilor, cursurilor si cartilor audio, etc
Transcrieri medicale
Daca vrei sa vezi cat de usor pot accesa potentialii utilizatori siteul sau aplicatia pe care vrei sa o lansezi sau cat de usor finalizeaza o comanda
Cateva exemple concrete de proiecte realizate:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit
Cum functioneaza
1
Realizam un diagnostic preliminar pentru identificare nevoilor
2
Alocam un account manager care stabileste workflow-ul proiectului
3
1. Stabilim segmentele de utilizatori
2. Stabilim segmentele de utilizatori
3. Stabilim segmentele de utilizatori
4
Monitorizam executarea taskurilor
5
Validam procesul de realizare a taskurilor pentru a asigura calitatea si acuratetea datelor
6
Iti livram proiectul mai repede decat te-ai fi asteptat!
Avantajele prelucrarii datelor prin crowdsourcing:
 • 1
  Rapiditate
  Taskurile tale sunt rezolvate de mii de oameni ce lucreaza simultan, coordonati de sistemul nostru de crowdsourcing. Intr-o singura ora, proiectul dvs. poate avansa cu echivalentul mai multor luni de munca, daca la el ar fi lucrat o singura persoana.
 • 2
  Scalabilitate
  Ai la dispozitie o forta de munca ce se adapteaza nevoilor tale. Fie ca proiectul tau necesita 100 sau 1.000 de ore de munca, tehnologia noastra va livra rezultatul final in cel mai scurt timp.
 • 3
  Costuri reduse
  Platesti doar pentru rezultatul final si nu ai nevoie sa angajezi persoane noi in companie. Nu ai nevoie de o echipa tehnica interna pentru procesarea datelor prin crowdsourcing.
 • 4
  Asigurarea calitatii
  Raspunsurile oamenilor care lucreaza la proiectul tau trec printr-un sistem de asigurare a calitatii cu nivele multiple de validare, astfel incat sa primesti cele mai bune rezultate.

Vrei sa vezi cum poti utiliza crowdsourcingul in proiectele tale?

Obtine un audit gratuit!