Furnizori de Servicii
Solutii de crowdsourcing pentru furnizori de servicii
Furnizor de servicii
Uneori, chiar si cel mai performant algoritm nu poate obtine acuratetea de care ai nevoie. Prin integrarea componentei umane in procesele tale, iti transformi radical produsul.
Cu un sistem tehnologic avansat si o comunitate de peste 200.000 de oameni care se adapteaza rapid la procesele tale, crowdsourcingul este solutia ideala atunci cand ai nevoie de procesarea unui volum mare de date, intr-un mod scalabil si la costuri reduse.
Integrarea cu aplicatia ta se realizeaza rapid si fara batai de cap (prin API) oferindu-ti mai mult timp sa te ocupi de lucrurile esentiale.
Cui se adreseaza ?
Furnizori de servicii de email
Ajuta-ti clientii sa aiba succes si ei te vor rasplati. Una din provocarile cele mai mari cu care se confrunta un marketer este nivelul de livrabilitate a emailurilor. Folosind crowdsourcingul, poti verifica si creste livrabilitatea emailurilor, devenind un partener de incredere pentru clientii tai.
Furnizori de solutii CRM
De multe ori, datele duplicate, incomplete sau corupte sunt un impediment in procesul de achizitie sau in satisfactia clientilor tai. Cu ajutorul crowdsourcing-ului, poti veni in intampinarea nevoilor lor cu solutii rapide de curatare a datelor sau adaptare a formatului acestora la noua platforma.
Furnizori de servicii e-commerce
Orice e-commerce are nevoie sa creeze descrieri pentru produsele noi, sa le clasifice in functie de propria stuctura, sa foloseasca sisteme de filtrare avansate sau sa testeze relevanta acestora. Cu ajutorul crowdsourcing-ului, poti oferi clientilor tai solutii eficiente pentru documentarea de produse, categorizare, etichetare, curatare si clasificare date, etc
Aplicatii care contin analiza de sentiment
Optimizeaza-ti sistemul cu rezultate reale oferite de peste 200 000 oameni. De la interactiuni in social media, la comentarii pe bloguri si forumuri, acum poti identifica rapid daca sentimentul utilizatorilor este pozitiv, negativ sau neutru. Sistemul de asigurare a calitatii iti garanteaza acuratetea datelor.
Companii care folosesc continut creat de utilizatori
Modereaza volume mari de date cu ajutorul unui filtru uman! Acum poti filtra rapid imaginile cu continut adult si comentariile spam, fara a folosi un minut din timpul echipei tale. Integrand automat sistemul de crowdsourcing, te asiguri ca informatiile sunt procesate in timp real si cu un nivel garantat de acuratete.

Iata cateva exemple de proiecte realizate pentru alti furnizori de servicii:

Primul exemplu
Al doilea exemplu
Al treilea exemplu

Vrei sa vezi cum poti integra crowdsourcing-ul in procesele tale?
Contacteaza-ne si iti oferim un diagnostic gratuit!