Agentie de Digital Marketing
Solutii de crowdsourcing pentru Agentii Digitale
Agentie de Digital
Viata in agentie este mereu plina de provocari! In fiecare zi trebuie sa gasesti cele mai bune idei pentru clientii tai, sa vii mereu cu ceva nou, sa ii ajuti sa se diferentieze, sa isi creasca cota de piata, sa isi atinga obiectivele, toate acestea in contextul in care activitatea ta de productie se poate dubla de pe o zi pe alta.
Solutiile de crowdsourcing vin in intampinarea acestor provocari, fiind o extensie rapida si scalabila a echipei tale, adaptandu-se la volumul de munca de care ai nevoie. Cu o comunitate de peste 200.000 de oameni gata sa te ajute in realizarea diverselor proiecte, acum poti pune in aplicare cele mai traznite idei pentru clientii tai.
Cu solutiile de crowdsourcing, poti sa acorzi mai mult timp pe partea de strategie si planificare, fara sa-ti mai faci griji legate de executie. Si asta, in deplina confidentialitate fata de clientii tai.
Cui se adreseaza ?
Social Media
Daca vrei sa faci proiecte speciale, unde este nevoie de validarea participantilor la concursuri (spre exemplu, verificarea participantilor pentru a confirma daca acestia si-au pastrat la profil o anumita poza) sau orice alte proiecte care necesita cresterea audientei si a interactiunii.
Poti sa le oferi clientilor tai date in timp real despre perceptia pe care o au consumatorii asupra brandului lor. De la interactiuni in social media, la comentarii pe bloguri si forumuri, acum poti identifica rapid daca sentimentul acestora este pozitiv, negativ sau neutru.
A/B Testing
Daca ai 2 sau mai multe variante de prezentare a unui produs, poti obtine feedback relevant de la o anumita categorie de consumatori, in doar cateva ore.
Daca vrei sa obtii informatii detaliate despre modul in care consumatorii se raporteaza la produsele clientilor tai, pe baza unui set specific de intrebari.
Testare usability
Daca vrei sa vezi cat de usor pot accesa utilizatorii siteul sau aplicatia pe care vrei sa o lansezi sau cat de usor finalizeaza o comanda.

Iata cateva exemple de proiecte realizate pentru alte agentii digitale:

Primul exemplu
Al doilea exemplu
Al treilea exemplu

Esti pregatit sa le oferi mai mult clientilor tai ?
Contacteaza-ne si iti oferim un diagnostic gratuit!