Administrator e-commerce
Administrator ecommerce
Solutii de crowdsourcing pentru
e-commerce
Un magazin online necesita in mod constant imbunatatiri : de la adaugarea de noi produse si promovarea acestora, la optimizarea ratei de conversie si maximizarea profitului.
Insa de multe ori, aceste actiuni implica o forta de munca care depaseste resursele interne, ceea ce duce la imposibilitatea de a realiza imbunatatirile dorite in timp util. De accea, un magazin online cu resurse limitate risca sa ramana mult in urma pietei.
Solutiile de crowdsourcing vin in intampinarea acestor probleme, oferind un raspuns rapid si scalabil prin intermediul unei comunitati de peste 200 000 de oameni gata sa te ajute sa-ti cresti business-ul.
Cui se adreseaza ?
Documentare de Produse
Daca vrei sa adaugi 10 000 de produse noi de la diversi furnizori, crowdsourcingul te ajuta sa extragi informatiile necesare din imagini, pdf-uri si alte siteuri externe in asa fel incat sa creezi o descriere unica si cuprinzatoare a produselor tale, pentru a te putea diferentia de concurenti.
Categorizare de Produse
Prin solutiile de crowdsourcing, poti sa clasifici noile produse in functie de propria structura a siteului si/sau sa aplici criterii de filtrare pentru o mai buna relevanta, atat pentru useri cat si pentru motoarele de cautare.
Etichetare de Produse
Avand acces la o forta umana scalabila, poti eticheta rapid fiecare produs in functie de criterii specifice: culoare, marime, lungime, model, material, etc
Optimizarea cautarilor interne
Testeaza relevanta informatiilor primite din motorul intern de cautare pentru cele mai frecvente cautari ale utilizatorilor si poti creste rata de conversie cu pana la 20%.
Completare baza de date newsletter
Ai facut primul pas in obtinerea adreselor de email ale potentialilor tai cumparatori insa pentru o conversatie personalizata cu acestia ai nevoie de informatii suplimentare ? Pornind de la o adresa de email, crowdsourcingul iti poate oferi numele, sexul, profilul de Facebook si alte informatii utile.
Social Media
Cu cat afla mai multi oameni de produsele tale, cu atat mesajul tau se va raspandi si vei putea creste notorietatea brandului. Acum poti crea campanii de branding creative care sa genereze buzz in jurul produselor tale, crescand astfel capitalul de imagine.

Iata cateva exemple de proiecte realizate pentru alte magazine online:

Esti pregatit sa iti depasesti concurentii cu solutiile de crowdsourcing ?
Obtine un audit gratuit!