Vrei să primești mai multe cereri de ofertă prin site-ul tău?

O strategie SEO te poate ajuta să atragi mai mulți prospecți pe site-ul tău de prezentare și să obții cereri de ofertă din partea acestora. La DWF, avem experiență cu site-uri din (aproape) orice domeniu de activitate, așa că dă-ne un telefon pentru a explora împreuna soluțiile potrivite afacerii tale.

SEO pentru companii cu activitate în domeniul medical

La DWF am dezvoltat zeci de strategii pentru instituții din domeniul sănătății, de la clinici specializate (ginecologie, stomatologie, somnologie, chirurgie estetică etc.) la furnizori de aparatură medicală și portaluri de medicină.

O strategie SEO aplicată unui business din domeniul medical trebuie să respecte regulile Google pentru pagini YMYL (Your Money Your Life). Pentru că poate afecta sănătatea cititorilor, site-ul unei clinici, unui spital, unui cabinet sau portal medical îndeplinește, obligatoriu, trei condiții, înainte ca Google să-l arate în rezultatele unei căutări: expertiză, autoritate și încredere.

Au incredere in noi

SEO pentru firme din domeniul auto - moto

Dacă ai un service auto, o firmă de ITP, o reprezentanță auto, o școală de șoferi, o firma de transport sau orice alt business legat de acest domeniu, îți oferim o strategie SEO completă pentru creșterea vizibilității site-ului tău și atragerea mai multor cereri de ofertă prin acesta. 

Echipa DWF a furnizat SEO pentru cele mai mari site-uri de anunțuri auto și vânzare piese auto din România.

Au incredere in noi

SEO pentru agenții de turism

Peste 140,000 de oameni caută în fiecare lună ”bilete de avion”. Pe perioada verii, mai mult de 120,000 de oameni caută pe Google oferte de vacanțe în Grecia, Turcia sau Bulgaria. 

Cu o strategie SEO corectă, agenția ta de turism va câștiga atenția acestor oameni și poți obține de la ei cereri de ofertă. DWF are know-how-ul necesar pentru a te ajuta să-ți crești vizibilitatea în Google pe aceste căutări.

Au incredere in noi

SEO pentru afaceri în domeniul financiar

DWF livrează strategii SEO puternice pentru bănci, IFN-uri, brokeri de asigurări, firme de contabilitate, leasing auto, agregatoare financiare și altele. 

Google tratează paginile online din domeniul financiar cu la fel de multă rigurozitate ca pe cele din domeniul medical. Sfaturile sau informațiile oferite pot afecta siguranța și stabilitatea financiară a cititorilor. Înainte de a ocupa primele poziții în rezultate, astfel de pagini trebuie să dovedească expertiză, autoritate și încredere. 

Au incredere in noi

SEO pentru orice tip de servicii, B2B sau B2C

În cei 7 ani de la înființarea agenției DWF am gestionat campanii SEO pentru o larga varietate de businessuri, din aproape orice domeniu de activitate. 

Am lucrat pentru companii cu o piață maximă estimată de 100 de clienți în România, dar și cu firme care aveau capacitatea de a-și furniza serviciile în orice colț al țării. De fiecare dată, ne străduim să înțelegem cât mai bine profilul de client vizat, care sunt nevoile pe care le satisface soluția clientului nostru, astfel încât să propunem cea mai eficientă strategie SEO.

Există și domenii de activitate în care SEO nu este cea mai potrivită tactică de marketing. În astfel de cazuri, îi sfătuim pe cei care apelează la noi să exploreze alte canale de promovare și îi îndrumăm către cei mai buni specialiști din țară. 

Au incredere in noi

Hai sa vorbim despre cum poți obține mai multe cereri de ofertă prin site-ul tău.

Completează formularul cu datele tale de contact și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!

Cookies

Acest site foloseste cookies. Confidentialitatea datelor