Contact DWF
Afla cum poti avea o vizibilitate mai buna pe Google si cum poti creste traficul relevant pe site-ul tau.


Digital Workforce SRL


Victory Business Center, et. 1
Str. Invingatorilor, nr. 24, Sector 3

Cod Postal 030922, Bucuresti, Romania
Recom: J40/4884/2013
Cod fiscal: RO31503606
Cont: RO10BTRLRONCRT0209994001
Banca: Banca Transilvania

Sorin Draghici (Vanzari):
- tel: +40 762.693.872
- e-mail: sorin@dwf.ro

Mihai Vinatoru (Tehnic):
- tel: +40 762.611.611
- e-mail: mihai@dwf.ro

Vino sa ne cunoastem:

Echipa DWF
Oamenii care fac performanta in campaniile de Optimizare SEO, Online Reputation si Crowdsourcing:
Sorin Draghici
Managing Partner & New Business Development
Mihai Vinatoru
Managing Partner & Head of SEO
Adrian Duta
Senior SEO Specialist & Outreach Coordonator
Miruna Andreiescu
Content Marketing
Dragos Dragoi
Senior SEO Specialist
Paul Bondar
Senior SEO Specialist
Ana Nicoara
SEO Account Manager
Carmen Herisanu
SEO Account Manager
Madalina Bătrînca
Senior Copywriter
Stefan Manea
ORM Specialist
Alexandru Motoi
Account Manager
Florina Ochiuz
Content Marketing
Cariere DWF - Joburi in Online
Doresti o cariera de specialist SEO, copywriter sau un job in Social Media?
Stim ca inceputul in orice cariera poate sa fie dificil, mai ales cand vorbim despre domenii care nu se studiaza in sistemul de invatamant din Romania. La DWF credem in dezvoltarea profesionala continua si ne place sa impartasim din experienta acumulata. In acest moment avem dechise pozitii pentru joburi de specialist SEO, copywiter, specialist Social Media, reprezentat vanzari si altele. Daca ai deja experienta pe una din aceste activitati si vrei sa vezi ce putem sa-ti oferim, vino sa ne cunoastem. Trimite CV-ul tau pe mihai@dwf.ro!

Acest job presupune realizarea si implementarea unei strategii eficiente de SEO, dar si identificarea problemelor tehnice pe care un site le are din acest punct de vedere. Daca notiunile din acest articol iti sunt cunoascute, suna-ne pentru un interviu. Pentru incepatori oferim anual un numar limitat de stagii de Internship SEO.

Copywriter SEO

Poti incepe ca Junior Copywriter sau Senior Copywriter SEO in echipa noastra. Vei invata cum sa scrii astfel incat textele tale sa apara cat mai sus in Google si sa fie citite de cat mai multi oameni. Articole scrise de tine se vor publica in ziare precum Evenimentul Zilei sau Adevarul.

Specialist Social Media

Iti place sa comunici pe Facebook, sa te implici in discutii pe Twitter si sa postezi continut pe Instagram? Un specialist Social Media face zilnic aceste lucruri pentru clientii sai. Iti putem garanta ca la DWF o sa descoperi o multime de optiuni in fiecare dintre aceste retele sociale si vei intelege cum sa folosesti in beneficiul tau oportunitatile oferite de fiecare dintre ele.

Account-ul este cea mai importanta persoana in agentia noastra! Este persoana capabila sa "traduca" observatiile tehnice ale specialistilor SEO in cuvinte usor de inteles pentru client. De asemenea, account-ul este cel care intelege nevoie de business a clientului si seteaza obiectivele pentru echipa tehnica.

Ne mandrim cu o rata de succes de 80% in pich-urile de vanzare! Dincolo de calitatea serviciilor (pe care orice agentie o poate declara), atingem acest nivel si datorita instrumentelor avansate pe care le punem la dispozitia agentilor nostri de vanzari. Prin acestea, ei pot intelege un business si pot estima dificultatea atingerii obiectivului dorit de client. Implicit, acesta primeste o propunere corecta si un cost argumentat.

Programator PHP Senior

Esti foarte bun in PHP si baze de date? Crezi ca poti scala eficient o aplicatie globala? Daca raspunsul la aceste doua intrebari este afirmativ, vino sa ne cunoastem! Vei avea sansa de a lucra intr-un proiect unic in Romania.