SEO FOR ECOMMERCE

Optimizăm platforma eCommerce și accelerăm vânzările magazinului tău.

Ai un magazin online și vrei să fie vizibil în Google? Specialiștii SEO DWF au ajutat peste 400 de site-uri eCommerce să vândă mai mult, prin atragerea de trafic organic relevant din Google. Contactează-ne acum pentru o evaluare gratuită a potențialului de creștere SEO a site-ului tău.

Brand Content

Îmbinăm SEO cu strategia de marketing și creștem awareness-ul brandului tău!

Știm cum să creștem autoritatea și notorietatea brandului tău. Google încurajează brandurile cu o identitate bine conturată, care oferă informații utile și relevante utilizatorilor. Poți concura pentru o poziție de top în rezultatele Google doar dacă implementezi o strategie SEO de branding adecvată afacerii tale.

LEAD GENERATION

Vrei mai multe cereri de ofertă? Captează atenția clienților tăi!

Te ajutăm să înțelegi ce caută pe internet potențialii tăi clienți și construim articole de blog care să-i ajute în procesul de documentare. Astfel, site-ul tău capătă o mai mare autoritate, atragi trafic relevant și primești mai multe cereri de ofertă.

LOCAL SEO

Îmbunătățim vizibilitatea afacerii tale în căutările locale Google.

97% dintre utilizatori caută online afaceri locale. Cu know-how și instrumente software speciale pentru campanii de Local SEO, ajutăm în prezent peste 3.000 de locații să fie mai vizibile. Contactează-ne acum pentru o Diagnoză Gratuită a contului tău de Google My Business.

YOUTUBE SEO

Optimizăm conținutul video al brandului tău și creștem traficul pe YouTube.

64% dintre consumatori sunt mai înclinați să cumpere online un produs despre care au vizionat și un videoclip. Strategiile câștigătoare de marketing digital includ conținut video bine optimizat. Creăm noi oportunități de trafic și vânzări printr-o abordare strategică a canalului tău de YouTube.

Slider

Cine suntem?

Suntem cea mai mare agenție SEO din România, cu 7 ani de experiență și peste 650 de campanii SEO derulate. Am câștigat premii în competiții internaționale de SEO și specialiștii noștri sunt invitați să vorbească la numeroase evenimente de profil.

Facem parte din familia CEE Digital Alliance, alături de alte 15 agenții digitale independente, de top. De 5 ani ocupăm un loc în juriul Competiției Magazinelor Online GPEC, ca specialiști pe criterii SEO.

De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că ai nevoie de servicii SEO profesionale, iar noi avem SEO în ADN. 

group-36
Campanii SEO
180
Leaduri QWE
123,003,987
Leaduri ASD
123,654,890
Leaduri XYZ
123,003,890
Slider
Click Here
Click Here
Click Here
Previous
Next

Creștem traficul organic. Generăm leaduri. Oferim rezultate

Peste 30 de specialiști în SEO tehnic, link building și content writing sunt pregătiți să ducă site-ul afacerii tale pe primele locuri în Căutarea Google.

Clienții noștri, partenerii noștri

De 7 ani oferim servicii SEO pentru clienți din toate industriile și devenim mai buni în fiecare an. În acest timp, am câștigat încrederea a peste 650 de branduri din România.

Abordăm într-o manieră personalizată fiecare nouă colaborare, înțelegem nevoile clientului și concepem strategii digitale care aduc rezultate vizibile. 

Au incredere in noi

Colegii noștri, experții noștri

Suntem o echipă de oameni curioși, consecvenți, pasionați și motivați să învățăm constant. Credem că doar astfel putem aduce cele mai bune rezultate în campaniile SEO pe care le gestionăm. Dacă îți dorești o carieră în domeniul SEO, vino să ne cunoaștem.

La DWF vei avea acces la expertiză, cele mai performante instrumente SEO, evenimente de specialitate, precum și susținerea de care ai nevoie, pentru a te dezvolta. 

Echipa noastră este formată din specialiști SEO cu experiență, content writers profesioniști, project manageri dedicați pe tipologii de campanii SEO, experți link building și strategie digitală etc.

Previous
Next

Creăm surse alternative de venituri pentru publisherii autohtoni

Strategia de link building este crucială în eforturile de optimizare a oricărui site. Ne mândrim cu faptul că suntem o agenție SEO care poate oferi servicii de native advertising la un nivel performant.

Avem contracte de colaborare cu cele mai importante trusturi de presă atât din România, cât și din Europa Centrală și de Est, prin intermediul alianței CEEDA.

Așadar, putem construi un profil de linkuri sănătos, pe site-uri cu autoritate mare, ceea ce crește traficul organic și îmbunătățește pozițiile pe cuvinte cheie în Google. În același timp, creăm noi surse de venituri pentru publisherii autohtoni și realizăm conținut online de calitate.

Publicații în inventory
139,245
Publicații în LKJ
658,854
Publicații în XYZ
658,245
Publicații în QWE
952,245
Slider

Dezvoltăm piața SEO prin educație

De 7 ani, DWF contribuie activ la dezvoltarea resurselor educaționale în domeniul digital, la pregătirea specialiștilor SEO și la consolidarea acestei comunități.

Dezvoltăm piața SEO prin educație

De 7 ani, DWF contribuie activ la dezvoltarea resurselor educaționale în domeniul digital, la pregătirea specialiștilor SEO și la consolidarea acestei comunități.

Cooperăm cu principalele agenții SEO din Europa Centrală și de Est

DWF este singura agenție SEO din România care face parte din familia CEEDA, alături de alte 14 agenții digitale independente, de top. Prin intermediul acestei alianțe, DWF poate să faciliteze extinderea brandurilor din România pe piețele Europei Centrale și de Est, oferindu-le cele mai bune și inovatoare soluții digitale. 

Avem o viziune holistică asupra marketingului digital

Ne străduim ca întotdeauna să oferim mai mult clienților noștri. Colaborăm cu reprezentanți de valoare din diverse domenii, de la dezvoltatori web și programatori la agenții de PR și companii media. În funcție de nevoile clienților noștri, îi punem în legătură cu specialiștii potriviți și integrăm soluțiile optime într-un mix câștigător. 

Previous
Next

Hai să vorbim despre creșterea traficului tău.

Completează formularul cu datele tale de contact și vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!

Cookies

Acest site foloseste cookies. Confidentialitatea datelor